Everton Efsanesi Cenk Tosun'a Övgüler Yağdırdı!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton’da kulübün efsane futbolcularından Duncan Ferguson, milli takımımızın forveti Cenk Tosun hakkında övgü dolu ifadeler kullandı.

17.04.2018-16:58 - (Son Güncelleme: 17.04.2018-16:33) Everton Efsanesi Cenk Tosun'a Övgüler Yağdırdı!

Devre arası transfer sezonunda Beşiktaş’tan ayrılarak İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton forması giyen milli oyuncumuz Cenk Tosun için övgüler yağdırdı.

Everton'da  menajer Sam Sam Allardyce’ın yardımcılığı görevini yürüten Duncan Ferguson, Cenk Tosun için "Daha önce birçok oyuncuyla çalıştım ama Cenk Tosun gerçek bir bitirici santrfor. Eğer gol atmak için bir şansı olursa, bunu mutlaka değerlendirir." ifadelerini kullandı.

İskoç futbol adamı ayrıca, Cenk Tosun'un gösterdiği performansa ilişkin "Takıma katıldığında belki de tam hazır değildi ama çalışmayı sürdürdük ve artık Premier Lig'in hızına ve temposuna alıştı. Bu kolay bir şey değil." değerlendirmesinde bulundu.

Futbolculuk kariyerinde Glasgow Rangers ve Newcastle United gibi önemli takımlarda forma giyen 46 yaşındaki Ferguson, Everton formasını toplam 7 sezon terletti. İngiltere Premier Lig kariyerinde 269 karşılaşmaya çıkan İskoç futbol adamı, bu mücadelelerde 69 kez ağları sarsmıştı.

Devre arası transfer döneminde Beşiktaş’tan 22 milyon Euro + bonuslar karşılığında Everton’a transfer olan milli oyuncumuz Cenk Tosun, İngiltere Premier Lig’de forma giydiği 10 karşılaşmada 4 kez fileleri havalandırdı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal