Aatif: Farkı Kapatabileceğimize İnanıyoruz

Fenerbahçe’de son haftaların formda oyuncusu Aatif Chahechouhe, kulüp televizyonuna açıklamalar yaptı. Ziraat Türkiye Kupası’nda karşılaşacakları Beşiktaş derbisi hakkında konuşan Faslı futbolcu taraftarlarına önemli mesajlar verdi.

17.04.2018-16:32 - (Son Güncelleme: 17.04.2018-16:07) Aatif: Farkı Kapatabileceğimize İnanıyoruz

Sarı lacivertli ekipte son haftalarda gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Aatif Chahechouhe, kulüp televizyonuna önemli açıklamalarda bulundu. Spor Toto Süper Lig’de sezonu değerlendiren ve kendi performansını da yorumlayan tecrübeli oyuncu Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında oynayacakları Beşiktaş karşılaşması ve şampiyonluk yarışına ilişkin görüşlerini de ifade etti.

“BAŞARI İÇİN HEM DEFANS HEM HÜCUMDA DOĞRU HAMLELER GEREKİYOR”

Özellikle takım oyunu konusunda dikkat çeken Chahechouhe, “ Normalde sezona ofansif anlamda iyi başladık. Fazlasıyla goller atıyorduk fakat savunma konusunda özellikle sezon başında sıkıntı yaşadığımız karşılaşmalar vardı. Ardından daha dengeli bir takım haline gelmeye çalıştık. Ayrıca ben kendimi tümüyle takıma adamış bir oyuncuyum. Her şeyden önemlisi takımın ne tarafa gittiği. Kolektif anlamda neler yaptığımız her şeyden değerli. Takım halinde başarıya ulaşmak istiyorsanız; hem defansta hem de hücumda doğru hamleler yapmanız gerekiyor” dedi.

“KENDİ SAHAMIZDA TURU GEÇMEK İSTİYORUZ”

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında oynayacakları Beşiktaş karşılaşmasını da değerlendiren Aatif, “Deplasmanda 2-2 bizim için kötü bir sonuç değildi ama bence 2-1 kazanmayı hak etmiştik. Zor karşılaşma olacak. Bu maçı sahamızda oynayacağız. Her şey bizim elimizde. Kendi stadımızda turu geçmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“FARKI KAPATABİLECEĞİMİZE İNANIYORUZ”

Spor Toto Süper Lig’deki şampiyonluk mücadelesini de yorumlayan tecrübeli oyuncu, "Hala kazanmamız gereken 15 puan var. Rakiplerle aramızda çok mesafe vardı fakat artık yalnızca 3 puan var. Bu farkı da kapatabileceğimize inanıyoruz. Takım olarak inancımızı koruyoruz. Son ana kadar tüm mücadelemizi bunun üzerine yoğunlaştırarak vereceğiz. Sonrası Allah’ın takdiri. Bizim açımızdan basit olmayacak fakat biz tüm mücadelemizi vereceğiz. Neden olmasın” şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal