Eski Sivassporlu Cicinho’nun Zidane Anısı: ‘Herkes Ağlıyor, Lütfen Git’

Brezilya'nın eski yıldızlarından Sivassporlu Cicinho, Real Madrid'den takım arkadaşı olan Zinedine Zidane ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.

25.04.2020-12:54 - (Son Güncelleme: 25.04.2020-12:51) Eski Sivassporlu Cicinho’nun Zidane Anısı: ‘Herkes Ağlıyor, Lütfen Git’

Bir zamanlar Sivasspor’da top koşturan Brezilyalı Cicinho, eski takım arkadaşı Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane ile başından geçen ilginç anıları ESPN’e açıkladı.

2006 senesinin ocak ayında Sao Paulo’dan Real Madrid’in yolunu tutan Brezilyalı futbolcu, sezon bitiminde kariyerine nokta koyan Fransız efsane Zinedine Zidane ve Başkan Florentino Perez’in soyunma odasında geçen konuşmasını şu cümlelerle aktardı:

“Zidane’ın son maçından sonra Başkan Florentino Perez soyunma odasına girdi ve sırayla bütün oyuncularla selamlaştı. O zamanlar Real Madrid’deki en yüksek kazan 6,5 milyon euro’ydu. Robinho şakayla karışık ‘Başkan, eğer Zizou yıllık 6,5 milyon Euro’dan iki yıllık sözleşme olursa kariyerini bitirmeyecek’ dedi. Herkes güldü ama Florentino ciddi bir şekilde, ‘Eğer isterse belgeleri hemen getiririm’ cevabını verdi. Zidane bir an düşündü, başkana baktı ve ‘Hayır, hayır… Artık bunu uzatmak istemiyorum’ dedi”

‘OYUNCUYKEN BİLE ANTRENÖRLÜK YAPIYORDU’

Zidane’ın saha içi karakterine ilişkin konuşan Cicinho, “O bir şampiyondu. Her maçtan önce oyuncularla ilgilenirdi. Futbolcu olduğu zamanlarda bile antrenörlük yapıyordu. Florentino onun hep takım elbiseyle oynadığını söylerdi. Sahaya terlemeden gerçek bir zerafet koyardı. Maç sırasında kalp atış hızının hiç hızlanmadığı ve her zaman düzgün seviyede olduğunu görebiliyordunuz”

‘ZIZIOU BURDAN ÇIK! HERKES AĞLIYOR’

2006 Dünya Kupası Çeyrek Final maçında Brezilya’yı 1-0 geçen Fransa’nın kaptanı olan Zinedine Zidane, Thierry Henry’nin attığı golün asistini yaparken karşılaşma sonu Brezilya soyunma odasına gitmeyi de ihmal etmemiş.

O anıları açıklayan Cicinho, şu cümleleri kullandı:

“Zidane, Ronaldo ile forma değiştirmek için soyunma odamıza girdi. Atmosfer donuktu ve neredeyse herkes ağlıyordu. Ardından Ronaldo dedi ki; ‘Zizou, bana bir iyilik yap. Buradan çık çünkü herkes ağlıyor ve sinirleniyor. Tebrikler, inanılmaz bir maç oynadın ama lütfen git’ Sonrasında Zidane formasını aldı ve sessizce ayrıldı”

“BİZİMLE VAKİT GEÇİREN TEK İSPANYOL’

Zidane’ın Brezilyalıları sevdiğini belirten Cicinho, “Real Madrid’deki yemekler sırasında İspanyollar solda, yabancı oyuncular sağda otururdu. Bizimle vakit geçirmeyi seven tek İspanyol Sergio Ramos’tu. Zidane her zaman masanın sonunda Ronaldo’nun yanında otururdu” ifadelerini kullandı.

SİVASSPOR’DA 3 SEZON GEÇİRDİ

Real Madrid’de 1,5 sene top koşturan Cicinho, 2007 Ağustos’ta 11 milyon Euro’ya Roma’nın yolunu tutmuştu. Deneyimli oyuncu 2013’te Sivasspor’a geldi ve 3 sezon Süper Lig’de görev yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal