Erwin Koeman: Bu Maçtan Galip Ayrılmalıydık

Fenerbahçe’nin Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında deplasmanda Galatasaray ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından sarı lacivertli ekibin antrenörü Erwin Koeman, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

03.11.2018-10:50 - (Son Güncelleme: 03.11.2018-10:48) Erwin Koeman: Bu Maçtan Galip Ayrılmalıydık

Sözlerine karşılaşma esnasında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koray Şener için çok üzgün olduğunu söyleyerek başlayan Koeman, "Karşılaşmanın ilk devresinde Fenerbahçe taraftarı Koray Şener maalesef hayatını kaybetti. Hepimiz çok üzgünüz. Bu haber, bana göre bir futbol maçından çok daha önemli. Ailesinin yanındayız" şeklinde konuştu.

Koeman, takımdaki geleceğine ilişkin bir soruya "Bilmiyorum, göreceğiz neler olacağını. Başkan Ali Koç, benden bu karşılaşmanın hazırlığı için takımda kalmamızı istedi." yanıtını verdi.

“Bu maçtan galip ayrılmalıydık”

Karşılaşma öncesi bir oyun planları belirlediklerini ve bu planın işe yaradığını vurgulayan Koeman, "1-0 geriye düşmemize karşın böyle düşünüyorum. Karşılaşmanın ilk devresinde Galatasaray daha çok topa sahip oldu. Ancak biz onlara göre daha net gol pozisyonlarına girdik. Bir duran toptan gol attılar. Galatasaray’a karşı her zaman alan bulabilirsiniz. Oyunculara karşılaşma öncesinde, maçın 5. dakikasında geriye düşsek dahi oyun disiplininden kopmayalım, oyun planına sadık kalalım demiştim. Bu bizim adımıza çok önemliydi. Daha sonra Galatasaray'ın biraz daha geriye çekildiğine şahit olduk, topun bizde daha çok kaldığını gördük. Penaltıyla farkı 1’e indirdik. Hak ettiğimiz için de skor 2-2 oldu. Bu karşılaşmadan nasıl galip ayrılamadık inanamıyorum. Bence bu maçtan galip ayrılmalıydık. Bunun için çok üzgünüm" şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal