Fatih Terim, Fırat Aydınus'u Topa Tuttu!

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan ve 2-2 sonuçlanan derbinin ardından sarı kırmızılı ekibin teknik direktörü Fatih Terim, basın toplantısında mücadelenin hakemi Fırat Aydınus hakkında çok sert ifadeler kullandı.

03.11.2018-10:18 - (Son Güncelleme: 03.11.2018-10:13) Fatih Terim, Fırat Aydınus'u Topa Tuttu!

Olaylı Fenerbahçe derbisi sonrası basın toplantısında mücadeleyi değerlendiren Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in hedefinde hakemler vardı. Hakkını helal etmediğini belirten Terim, “Karşılaşmayı Fırat’a kadar ve Fırat’tan sonrası olarak ikiye ayırıyorum.” yorumunu yaptı.

Spor Toto Süper Lig’in 11. hafta karşılaşmasında 2-0 öne geçtiği mücadelede Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan Galatasaray’da maçın ardından Teknik Direktör Fatih Terim, hakemleri hedef aldı. Tribünde yaşamını yitiren Fenerbahçe taraftarına başsağlığı dileyerek sözlerine başlayan deneyimli teknik adam, “Maalesef bir haber aldım, yeni gördüm. Bir Fenerbahçe taraftarı genç bir kardeşimiz hayatını kaybetmiş. Allah rahmet eylesin. Başsağlığı diliyorum.” dedi.

Karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus’u eleştiri yağmuruna tutan Terim, “Oyuna baktığımız zaman Fırat’a kadar ve Fırat’tan sonra diye ayırabiliriz. İlk devre öne geçen, ikinci yarıda ikinci golü atan, goller kaçıran bir Galatasaray var. Bu durum hoşuna gitmedi Fırat’ın. O genelde karşılaşmanın önüne geçmeyi sever. Çok centilmence devam ediyordu müsabaka. Hoşuna gitmedi büyük ihtimalle. İki tane çok kritik karar var. Birisi, her çaldığı top faulse ben özür dilemeye hazırım. İkincisi taç pozisyonu. Valbuena-Belhanda düellosunda taç Belhanda’dan çıkmışsa, ben yine özür dilemeye hazırım. Bundan sonrası çok ilginç. Geçtiğimiz hafta VAR’da Barış Şimşek vardı, bu hafta da Barış Şimşek. Demek ki başkası yok. Tarık Ongun ve Ali Palabıyık var. 7 tane hakem tacı ve faulü görmedi. Hakkımı helal etmiyorum. Ne benim, ne camiamın, ne takımımın, ne ekibimin kimse hakkını yiyemez. Bunların üstlerine şikayet etsem, arkalarında duracağı için en iyisi Allah’a havale etmek. Bu karara dek 1 tane çirkin hareket var mıydı futbolcular arasında. Maçın skorunu bir kenara bıraktık. 2-2’yi de zor kurtardık, 3-2 de yenilebilirdik. Burada fark atacağımızı bekliyorduk.” açıklamasını yaptı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal