Ersun Yanal'dan Yeni Fenerbahçe Listesi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun yanal takımla ilgili açıklamalarda bulundu. Sezon sonunda sarı-lacivertli ekipte büyük değişikliklere gidileceğini vurgulayan teknik adam bir çok isimle yollarını ayıracak.

11.03.2019-13:11 - (Son Güncelleme: 11.03.2019-13:12) Ersun Yanal'dan Yeni Fenerbahçe Listesi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal 2-1'lik Başakşehir karşılaşması sonrasında açıklamalarda bulundu. Yanal, 'Bazıları bu atmosferi kaldıramıyor. F.Bahçe büyük bir takım. Büyük takımın atmosferini kaldırmak kolay değil.' ifadelerini kullandı. Yanal'ın bu sözlerinin ardından takımda sezon sonunda yapılacak olan büyük değişiklikler olacağı akıllara geldi.

Öncelikli olarak sözleşmesi bitecek hiç bir oyuncuyla anlaşmaya varılmayacağını belirten sarı-lacivertli ekip, 1.5 yıllığına kiralanan Moses dışındaki kiralıklara da yol verecek.

BAŞKAN ALİ KOÇ TALİMATLARINI VERDİ

Volkan Demirel ile sezon sonunda yollarını ayıracak olan Fenerbahçe, Kameni, Alper Potuk,ve Michael Frey'e talip olacak bütün kulüplerede kolaylık sağlayacak. Başkan Ali koç ekibine genç , kaliteli ve uygun maaliyetli oyuncular bulmalarını söyledi. Transferlerde ise son kararları teknik direktör Ersun Yanal verecek.



Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal