Ersun Yanal’dan Mustafa Reşit Akçay’a Sitem!

Fenerbahçe'nin Teknik Adamı Ersun Yanal, Ankaragücü'nün başında olan Mustarafa Reşit Akçay'ın 'Umarım Trabzonspor şampiyon olur' laflarına tepki gösterdi. Ersun Yanal'ın sözleri...

12.02.2020-14:12 - (Son Güncelleme: 12.02.2020-14:10) Ersun Yanal’dan Mustafa Reşit Akçay’a Sitem!
Fenerbahçe'nin Teknik Adamı Ersun Yanal, Ankaragücü’nün başında olan Mustafa Reşit Akçay’ın "Trabzonspor için bence o sene bu sene, Hüseyin Çimşir ile bu sezon şampiyon olabilir. Umarım Trabzonspor şampiyon olur" diye konuşmasına tepki gösterdi.

Yanal, "Bir teknik direktörün böyle açıklama yapmasına anlam veremiyorum. Futbol hayatımda böyle şey görmedim. Ne olursa olsun Fenerbahçe şampiyon olacak" sözlerini söyledi.

MUSTAFA REŞİT AKÇAY NE DEDİ?

Mustafa Reşit Akçay, ''Trabzonspor için bence o sene bu sene! En fazla yaklaştığı sene bu sene. Hüseyin Hoca'nın da bunu başaracak gücü var. Trabzonspor, Hüseyin Çimşir ile bu sezon şampiyon olabilir. Buna Hüseyin Hoca ve toplum inanıyor. Trabzonspor’da lider oyuncular da var. Sörloth ve Sosa gibi… Umarım Trabzonspor, Trabzon kentiyle bunu başarır. Kentin ve ülke futbolunun buna ihtiyacı var'' sözlerini söyledi.

Mustafa Reşit Akçay, sonradan Trabzonspor için bulunduğu temenninin yanlış anlaşıldığını da söylemişti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal