Ersun Yanal'dan Ayrılık Haberlerine Açıklama Geldi

Ligde en son alınan Alanyaspor mağlubiyetinin ardından Fenerbahçe'de sular durulmuyor. Taraftarında tepkisine maruz kalan Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, açıklamalarda bulundu.

26.04.2019-11:10 - (Son Güncelleme: 26.04.2019-11:01) Ersun Yanal'dan Ayrılık Haberlerine Açıklama Geldi

Tarihinin en kötü sezonunu yaşayan Fenerbahçe'de büyük umutlarla takımın başına getirilen teknik direktör Ersun Yanal, şuan ki durum ile ilgili açıklamalarda bulundu.

57 yaşındaki teknik adam, çıkan istifa haberlerine de açıklık getirdi ve şunları söyledi: 'Ben Fenerbahçe’ye bu sezon için gelmedim ki bu sezon yüzünden Fenerbahçe’den ayrılayım. Görev süremden de anlaşılacağı üzere benim en büyük hedefim gelecek sezonun muhteşem Fenerbahçe’sini oluşturmaktır.'

'DERTLEŞTİK'

Alanya mağlubiyetinden sonda Başkan Ali koç ile yaptığı toplantı hakkında bilgi veren Yanal, 'Sayın Ali Koç, çok büyük bir Fenerbahçelidir ve büyük problemlerle mücadele ediyor. Bu sıkıntıların tamamen futbol takımına ve sportif başarıya bağlanmasını doğru bulmuyorum. Zira kendisi Fenerbahçe’nin 3- 4 maçını değil, geleceğini kurguluyor. Biz de bu konularla ilgili konuştuk, dertleştik' dedi.

Başarısız sonuçlar nedeniyle taraftarında tepkisini üzerine çeken teknik adam, 'Taraftar sonuna kadar haklı. Ancak sonuçlar seçimlerle, seçimlerse seçeneklerle ilgilidir. Kısacası mevcut kadro yapılanmamızın çok dirençli, üst düzey bir iki maç dışında etkili sonuçlar alamadığı bir gerçektir. Bundan sonraki amacımız sezonu en iyi şekilde tamamlamaktır' şekilde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal