Erol Bulut'tan Fenerbahçe'ye 2 Yıllık İmza!

Teknik direktör arayışlarına Erol Bulut'la son veren Fenerbahçe, genç teknik adamla 2 yıllık sözleşme yaptı.

07.07.2020-11:00 - (Son Güncelleme: 07.07.2020-11:12) Erol Bulut'tan Fenerbahçe'ye 2 Yıllık İmza!

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü için aylardır papatya falları açılırken, Ali Koç'un açıklamalarının ardından Erol Bulut'un artık tek aday olduğu ortaya çıktı. Sarı-lacivertliler, eski futbolcuları olan Bulut ile anlaşmayı ligin hemen bitiminde resmi olarak açıklayacak ve genç teknik adamla resmi sözleşme imzalanacak.

EROL BULUT İLE EMRE BELÖZOĞLU'NUN DOSTLUKLARI ESKİYE DAYANIYOR

Bu gelişmelerle birlikte gelecek sezon futbol direktörü olması beklenen Emre Belözoğlu ile Erol Bulut'un uyumlu çalışıp çalışamayacağına dair birçok polemik ortaya atıldı. İki ismin de baskın karakterler olduğu, birlikte çalışmalarının zor olduğu yönünde yorumlar yapıldı. Ancak iki ismin kader birliğinin çok eskiye uzandığı detayı ortaya çıktı.

EROL BULUT NEWCASTLE İLE ANLAŞIYORDU

Erol Bulut, 2007-08 sezonu öncesinde (futbolcuyken) Olympiakos'tan ayrılıp Newcastle United ile anlaşma yoluna girdi. İngiliz kulübü, Bulut ile prensip anlaşmasına varırken, kendisine anlaşma öncesinde bazı testler ve deneme yapılması şartını sundu. Bulut, 3 ay Newcastle antrenörleri tarafından fiziksel ve medikal testlere tabi tutuldu.

EROL BULUT EMRE BELÖZOĞLU'NUN EVİNDE KALDI

Sürecin sonunda Erol Bulut ile Newcastle anlaşamadı. Ancak Bulut 6 ay boyunca Newcastle'da Emre Belözoğlu'nun evinde kaldı. O dönem Newcastle forması giyen Belözoğlu, Bulut'a her konuda yardımcı oldu. Bunun yanı sıra birlikte ev arkadaşlığı yaparak adeta kader birliği oluşturdular. Ancak takım arkadaşı olarak sahaya çıkamadılar.

2 YILLIK SÖZLEŞME

Fenerbahçe yönetiminin Erol Bulut seçiminde, Emre Belözoğlu'nun fikrine de başvurduğu bildirildi. Belözoğlu'nun Bulut hakkında olumlu rapor verdiği ve teknik adam olarak Bulut'un seçilmesinde önemli pay sahibi olduğu ifade edildi. Fenerbahçe'nin Bulut ile 2 yıllık sözleşme imzalayacağı gelen bilgiler arasında.

EROL BULUT'UN YANINA MEHMET YOZGATLI

Erol Bulut'un beraberinde yardımcı olarak sadece Mehmet Yozgatlı’yı getireceği ve Erol Bulut’a teknik ekipte ayrıca şu an da takımın bünyesinde bulunan Volkan Demirel ile Mehmet Aurelio eşlik edeceği bildiriliyor. Teknik ekibin üstünde ise Emre Belözoğlu yer alacak. Emre, böylece takım ve yönetim arasında köprü görevi görecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal