Erol Bulut: 'Ben Bahanelere Sığınmıyorum'

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, ligde kalan haftalarda alınabilecek 27 puan olduğunu, maksimum puana ulaşmak istediklerini bildirdi.

11.03.2020-13:02 - (Son Güncelleme: 11.03.2020-12:56) Erol Bulut: 'Ben Bahanelere Sığınmıyorum'
Erol Bulut, Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde idman öncesi basın mensuplarına gerçekleştirdiği konuşmada, iyi oynamalarına karşılık kaç maçtır istenilen 3 puanı elde edemediklerini söyledi.

İyi performans sergiledikleri karşılaşmaların ortada olduğunu, yalnızca Beşiktaş karşılaşmasından sonra açıklama yaptığını belirten Bulut, şu sözleri kayda geçirdi:

"İyi oynamadığımız maçtı, hak ettiğimiz bir mağlubiyet olduğunu söylemiştim. Ama diğer maçlara baktığımızda Sivas, Gençlerbirliği, Rize maçı olsun yakaladığımız net pozisyonlar vardı. Nitekim 1 puan veya puansız maçlardan ayrıldık. Maalesef ilk yarının aynı dönemine girdik. Gol kaçırma pozisyonlarımız çok oldu. Yakaladığımız pozisyonları harcadık. Bu bizi üzüyor."

Gaziantep FK karşılaşmasında pozisyonları değerlendirmeyi düşündüklerinden bahseden Bulut, Rize karşılaşmasında ilk devrenin temposunu maç boyunca devan ettirip kazanmak istediklerini söyledi. 

Şu an ligde 40 puanlarının olduğunu dile getiren Bulut, "Alınacak 27 puan var. Ligi belirli bir yerde bitirmek istiyoruz. İnşallah galibiyetle yolumuza devam ederiz." ifadelerini kullandı. 

"Ben bahenelere sığınmıyorum"

Erol Bulut, ekipte sakat oyuncuların olup olmadığı sorusuna, "4-5 sakatımız var. Ama ben bahanenin arkasına sığınmıyorum. Elimizdeki futbolcularla en iyisini yapmaya çalışacağız." yanıtını verdi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda final maçı yapmak, ligde de en iyisini gerçekleştirmek istediklerini belirten Bulut, şu an için ligde 6. sırada olduklarını anımsatarak "Daha iyisini yapmaya çalışacağız. Futbolcularım bunun bilincinde. Benim verdiğim onlara mesajlarım bu doğrultuda. Söylediğim gibi, 27 puan alabilecek kapasitede bir takımımız var. Maksimum puana ulaşmak istiyoruz." dedi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal