Erol Bedir: ''Hikmet Karaman'ı İkna Ettik''

Bedir, teknik direktör Hikmet Karaman'la ilgili olarak, "Teknik direktör Hikmet Karaman ayrılık konusunda kararlıydı, ikna ettik" dedi.

02.10.2019-10:10 - (Son Güncelleme: 02.10.2019-10:07)

Süper Lig’de 6 hafta sonunda henüz galibiyet alamayan Kayserispor’da Teknik Direktör Hikmet Karaman istifa etti.. Fakat istifa kararı Kayserispor yönetimi tarafından olumlu karşılanmadı.

KAYSERİSPOR'DAN AÇIKLAMA

Karaman istifasını sunarken Yönetim Kurulu ve Başkan Erol Bedir, Karaman’ın istifasının kabul edilmediğini şöyle açıkladı: "Kulüp başkanımız, yönetim kurulu ve diğer ilgililerle seri görüşmeler yapmış ve bu aşamada hocamızın görevden ayrılmasının uygun olmayacağı kanaati oluşmuştur. Verilen karar teknik direktörümüzle paylaşılmış, kendisi de buna saygı duyarak görevinde kalmıştır."

EROL BEDİR'DEN HİKMET KARAMAN AÇIKLAMASI

"Hikmet Karaman'dan bahsedecek olursak, insan ancak bu kadar kaliteli olabilir. Ancak bu kadar net bir duruş sergileyebilir ve vefalı olabilir. Hocamızın son kararını öğrendikten sonra 2-3 saat yönetim kurulumuz ile istişarelerde bulunduk. Hikmet hoca ile yolların ayrılması durumunda bunun fayda sağlamayacağı gibi bir de hocamıza haksızlık olacaktı. Ben 6 maçta galibiyet alamamamın ve 6 maçta 3 puan toplayabilmenin sorumluluğunu hocaya yüklemem. Sportif olarak başarısızlığın tek sorumlusu asla Hikmet Karaman değildir. Burada bir sorumluluk varsa, takımın başkanı olarak sorumluluk benim." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal