Erdoğan: 'Son Ana Kadar Savaşacağız'

Bursaspor Sportif Direktörü Selçuk Erdoğan, kalan 8 karşılaşmalık süreci iyi bir performansla bitirmek istediklerini söyledi.

09.03.2020-12:06 - (Son Güncelleme: 09.03.2020-12:00) Erdoğan: 'Son Ana Kadar Savaşacağız'
TFF 1. Lig'de şampiyonluk yarışında olan Bursaspor'da sportif direktör Selçuk Erdoğan açıklamalar yaptı.

Ligin 2. devresine etkili başladıklarını aktaran Erdoğan, "Oynadığımız beş maçtan dört galibiyet alarak üst sıralardaki yerimizi koruduk ve hedefte kalmayı başardık. Ne yazık ki bu süreçten sonraki dönemde sahaya çıktığımız dört müsabakadan üç beraberlik alarak planladığımız puan ortalamasının çok uzağında kaldık. Bu haftalarda rakiplerimiz de çok önemli puanlar kaybetti ve üst sıralardaki puan farkları uç noktalara çıkmadı. Geride bıraktığımız 9 maçlık bu iki bölümü bir kenara bırakıp, Balıkesirspor maçı itibariyle maç maç giderek kalan 8 maçlık periyodu iyi bir şekilde tamamlamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

“SERDAR ÖZKAN BİR SÜRE DAHA TAKIMLA OLAMAYACAK”

Yarın yapılacak Balıkesirspor karşılaşmasında ekibin son halinede dikkat çeken Erdoğan, "Burak Altıparmak ve Shehu’nun kart cezaları bitti. Bir aylık bir aranın ardından takıma dönen Burak Kapacak’ın süre basamaklamasını planlıyoruz. Özer Hurmacı ise Boluspor maçıyla birlikte sahalara dönecek. Sadece Serdar Özkan bir süre daha takımla olamayacak" dedi.

Son ana kadar savaşlarını devam ettireceklerini belirten Erdoğan, "Saha içi ve saha dışı hatalar, kart cezalıları ve sakat oyuncular, hepsi geride kaldı. Önümüzdeki 55 günlük dilimde hedeflediğimiz noktaya varışımızı kağıt üstündeki isimler değil, saha içindeki performanslar belirleyecek. Süper Lig'e çıkmak için tek vücut olarak hedef birlikteliğini, adanmışlığı ve sorumluluğumuzu son ana kadar sahaya yansıtacağız" diye konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal