Emre Mor'dan Flaş Paylaşım!

Celta Vigo'da forma giyen milli oyuncu Emre Mor, kadro dışı bırakılmasına ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

04.05.2018-09:51 - (Son Güncelleme: 04.05.2018-09:39) Emre Mor'dan Flaş Paylaşım!

İspanya La Liga ekiplerinden Celta Vigo'da forma giyen genç oyuncu Emre Mor, ikinci kez kadro dışı bırakılmasının ardından sosyal medya hesabından flaş bir paylaşımda bulundu. İspanyol teknik adam Juan Carlos Unzue tarafından ikinci defa kadro dışı bırakılan genç yıldız, Instagram hesabından bu duruma tepki gösterdi.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN YANIT VERDİ

Disiplinsiz davranışlar sergilediği gerekçesiyle kadro dışı kaldığı ifade edilen milli oyuncu, Instagram hesabından yaptığı paylaşıma ''Okuduklarınıza inanmayın, her hikayede 2 farklı taraf vardır.'' notunu düştü. İspanyol basını 20 yaşındaki oyuncunun idmanda disiplinsiz davranışlarda bulunduğunu ve bir takım arkadaşına sert bir müdahalede bulunarak sakatlamasının ardından kadro dışı bırakıldığını öne sürmüştü.



“ONA DESTEK OLUNMASI LAZIM”

Celta Vigo'nun takım kaptanlarından olan Arjantinli Gustavo Cabral, milli oyuncu Emre Mor hakkında açıklamalarda bulundu. Cabral, genç yıldız için ''Emre çok genç bir çocuk ve İspnayolcayı çok iyi konuşamıyor. Ben de gençken transfer olmuştum ama ülkelerdeki kullanılan dil aynıydı ve bu yüzden daha kolay olmuştu. Takım arkadaşlarıyla anlaşmakta zorluk çekiyor. Çok fazla oynamamak da onu etkiliyor. Buraya oynamaya gelmişti, şimdi ise hayal kırıklığı yaşıyor. Henüz çok genç ve yetenekli bir çocuk. Ona destek olunması lazım'' şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal