Emrah Bayraktar: ''Falcao Gelecek, Dertler Bitecek''

Galatasaray ve Beşiktaş’ta görev yapan teknik direktör Emrah Bayraktar, futbol gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

27.08.2019-13:06 - (Son Güncelleme: 27.08.2019-13:05) Emrah Bayraktar: ''Falcao Gelecek, Dertler Bitecek''

Galatasaray ve Beşiktaş’ta görev yapan teknik direktör Emrah Bayraktar, futbol gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bayraktar, Falcao’nun transfer süreciyle ilgili çarpıcı tespitler yaptı.

"Falcao gelecek, dertler bitecek diye bakmamak lazım"

"Galatasaray’da forvet eksikliği yaşanıyor. Bir önceki sene yüksek maliyetle alınan bir gol kralı var. Ondan öncesi sezon yüksek maliyetli olması sebebiyle gönderilen bir golcü var. Bu sene de çok yüksek maliyetli bir oyuncunun peşine düşüyor. Galatasaray ekstra gelirler elde ettiği için avantajı kullanmak istiyor. Ama gelecek sezon Şampiyonlar Ligi göremezlerse, ekonomik problemler yaşayabilir. Bir de oyunu tek futbolcu üzerinden okumamak lazım. “Falcao gelecek, dertler bitecek” diye bakmamak lazım. Oyunu nasıl geliştirmeli, ona bakmak lazım."

Abdurrahim Albayrak'a eleştiri

"Yöneticiler kendilerini zor duruma sokuyor. Transfer görüşmelerinde gizlilik esastır. Bunu yaparken de rakamlar yükselmemeli. İlginizi çok belli ederseniz pazarlık kozunuz azalır. Galatasaray taraftarları çok istiyor, yöneticiler fotoğraf çektirdi. Yöneticiler kendilerini zor duruma soktu. Falcao gelince yüzde yüz verimli olur mu? Bunun garantisi yok. Ortada bir takım oyunu var. Evet bireysel performanslar takımı yukarıya çeker. Fakat; “Falcao gelecek ve dertler bitecek” bakışı doğru değil." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal