Ekuban'a Yakın Takip

Trabzonspor’da son 6 karşılaşmada 5 gole direkt katkı veren Caleb Ekuban, İtalyan ekip Lazio ve İskoç devi Glasgow Rangers’ın radarında. İki takımın da Ganalı yıldızı sezon bitene kadar izleyeceği öğrenildi.

18.03.2020-09:50 - (Son Güncelleme: 18.03.2020-09:47) Ekuban'a Yakın Takip

Süper Lig’in 3. haftasında sol ayak tarak kemiği kırılan ve neredeyse 2 buçuk ay yeşil sahalardan ayrı kalan Caleb Ekuban formasına tekrar kavuşmasının ardından kısa kısa süreler almış fakat çok etkili olamamıştı. Ganalı futbolcu oynadığı son 6 maçta ise göz doldurdu. 2 gol, 3 asistlik performans gösteren 25 yaşındaki bordo-mavili forvet, İtalyan temsilcisi Lazio ile İskoç devi Glasgow Rangers’ı peşine taktı.

1 MİLYON AVRO BONSERVİS VERİLMİŞTİ

İki Avrupa takımı da Ekuban’ın performansını sezon bitimine kadar takip edecek. Bilindiği üzere geçtiğimiz sezon 200 bin Avro'ya kiralanan başarılı futbolcu için sezon başında İngiliz ekibi Leeds United’a 1 milyon Avro bonservis bedeli verilmişti.

Yıldız futbolcu bu sezon oynadığı 25 müsabakada 8 kez ağları havalandırırken, 6 da asist yaptı. Rize ve Gaziantep gol atan Ganalı yıldız, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Yeni Malatya karşılaşmalarında da asist yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal