Douglas Costa’nın Cezası Belli Oldu!

İtalya Serie A’da Juventus’un Sassuolo’yu 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada kırmızı kart gören Douglas Costa’nın cezası açıklandı.

19.09.2018-11:32 - (Son Güncelleme: 19.09.2018-11:31) Douglas Costa’nın Cezası Belli Oldu!

Serie A takımlarından Juventus’ta forma giyen Brezilyalı orta saha oyuncusu Douglas Costa, Sassuolo'yu 2-1 mağlup ettikleri karşılaşmada sergilediği agresif hareketler sebebiyle 4 maç ceza aldı.

İtalya’nın ANSA ajansına göre, pazar günü yapılan müsabakada Sassuolo oyuncusu Federico Di Francesco'ya dirsek, kafa, tekme atma girişiminde bulunan, daha sonra da rakibine tüküren Costa, 4 maç men cezasına çarptırıldı.

Juventus’un tecrübeli teknik direktörü Massimiliano Allegri ile birlikte gerçekleştirdiği basın toplantısında konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Juventus takım kaptanı Giorgio Chiellini, "Douglas Costa'nın arkasındayız. Pazar günü yaşanan olaylar onun karakteriyle hiç bağdaşmıyordu. Kendisi bize üzgün olduğunu belirtti. Bu hareketinin bedelini ödeyecek fakat çarmıha da gerilmemeli. Serie A'da bize ekim ayının sonundan sonra yardım edecek." şeklinde konuştu.

Douglas Costa, yaşanan olaylara ilişkin, Di Francesco’nun ırkçı hareketlerde bulunarak provokasyonda bulunduğunu ifade etmiş ancak Di Francesco bu iddiayı kabul etmemişti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal