Dortmund’a Yan Bakılmıyor!

Avrupa'nın önde gelen futbol takımlarının yer aldığı hazırlık turnuvası 2018 Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Borussia Dortmund, Liverpool'u 3-1 mağlup etti.

23.07.2018-09:44 - (Son Güncelleme: 23.07.2018-09:42) Dortmund’a Yan Bakılmıyor!

Bu yıl 6.’sı gerçekleştirilen organizasyonda, İngiliz ekibi Liverpool ile Alman temsilcisi Borussia Dortmund karşı karşıya geldi.

Borussia Dortmund, ABD'nin Charlotte şehrinde oynanan karşılaşmadan Pulisic (2) ve Larsen'in golleriyle 3-1 galip ayrıldı. Liverpool'un tek sayısı ise Van Dijk'tan geldi.

18 takımın bulunduğu 2018 Uluslararası Şampiyonlar Kupası, Avrupa, ABD ve Singapur’da düzenleniyor. Avrupa ayağındaki mücadeleler Avusturya, İngiltere, Fransa, İtalya, Polonya, Portekiz, İspanya, İsveç ve İsviçre'de gerçekleşiyor.

Turnuvada, İngiltere'den, Manchester United, Manchester City, Arsenal, Chelsea, Liverpool ve Tottenham, İspanya'dan Barcelona, Real Madrid ve Atletico Madrid, Almanya'dan Bayern Münih ve Borussia Dortmund, İtalya'dan Juventus, Roma, Milan ve Inter Fransa'dan Paris Saint-Germain ve Olympique Lyon, Portekiz'den Benfica kulüpleri yer alıyor.
 
Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal