‘Cristiano Ronaldo ile Kavga Edersin’

Galatasaray'ın 13 milyon Euro bonservis bedeli ile kadrosuna kattığı fakat performansı ile hayal kırıklığı yaratan futbolcusu Mbaye Diagne’ye milli takımdan arkadaşı Sadio Mane’den uyarı geldi.

01.04.2020-13:59 - (Son Güncelleme: 01.04.2020-13:56) ‘Cristiano Ronaldo ile Kavga Edersin’

Senegal Milli Takımı'nda beraber forma giyen Liverpool'un yıldızı Sadio Mane ile Galatasaray'ın problemli forveti Mbaye Diagne, sosyal medyadan canlı yayın yaptı. Diagne ve Mane’nin genellikle yerel dillerini konuştuğu canlı yayınını binlere insan izledi.

'CRİSTİANO RONALDO İLE SÜREKLİ KAVGA EDERSİN'

Canlı yayında Sadio Mane'nin Diagne'ye Cristiano Ronaldo ile alakalı söylediği bir cümle dikkat çekti. Mane Diagne'ye, "Eğer Juventus'a gidersen, Cristiano ile sürekli kavga edersin çünkü senin penaltı atmana izin vermez." İfadelerini kullandı.

DAHA ÖNCE PENALTI KRİZLERİYLE GÜNDEMDEYDİ

Mbaye Diagne, Galatasaray'da Akhisarspor karşılaşmasında Selçuk İnan, Çaykur Rizespor karşılaşmasında ise Sinan Gümüş, kiralık transfer olduğu Anderlecht'in Şampiyonlar Ligi'nde PSG'ye 1-0 kaybettiği müsabakada da takım kaptanı Vanaken'le penaltı krizi yaşamıştı.

SİNAN GÜMÜŞ'LE KAVGASI ÇOK KONUŞULMUŞTU

Galatasaray'ın geçen sezon Çaykur Rizespor ile yaptığı karşılaşmanın 90+2. dakikasında kazandığı penaltı sonrası sarı-kırmızılı oyuncular arasında tartışma yaşanmıştı. Penaltıyı kullanmak isteyen Sinan Gümüş, Diagne'nin elinden topu almak istemiş, fakat golcü futbolcu topu vermeyerek Sinan'a fiziki müdahale etmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal