Büyük tepki! 'Mourinho Bile Gelse Bu Mafyalarla Baş Edemez'

Dün Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Trabzonspor'a evinde 3-1 kaybeden Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel'e tepkiler git gide artıyor.

17.06.2020-10:47 - (Son Güncelleme: 17.06.2020-12:23) Büyük tepki! 'Mourinho Bile Gelse Bu Mafyalarla Baş Edemez'

Sadece sahada değil, kenarda hakemlerle ve rakip futbolcularla büyük problemler yaşayan Emre Belözoğlu’nun dün gördüğü kırmızı kart kendi camiası tarafından tepki toplarken, Volkan Demirel’in ise takım arkadaşlarına davranış biçimleri kulüp içerisinde bazı isimleri huzursuz etmiş durumda.

TAHİR KARAPINAR VE MEHMET AURELİO'NUN ESAMESİ OKUNMUYOR

Her ne kadar Tahir Karapınar’la anlaşmaya varılsa da ilk 11’i belirleme ve takımı kenardan yönetme işinin Emre Belözoğlu tarafından yürütüldüğü bilinirken, 40 yaşındaki futbolcunun bencte sakin kalamaması ve sürekli hakemlerle arbede halinde olması Fenerbahçelileri hayal kırıklığına uğratmış durumda. Antrenörlük deneyimi konusunda yetersiz görüntü veren Emre Belözoğlu’nun kulüp içerisindeki ağırlığını iyi yönetemediği bir kez daha ortaya çıkarken, bunların yanı sıra Volkan Demirel’in de kendi takım arkadaşlarıyla düzgün iletişim kuramaması sarı laciverlilere ağır bir fatura çıkarılmasına neden oluyor.

AĞABEYLİK YAPIYORUZ DİYORLAR AMA FUTBOLCULAR ÇOK HUZURSUZ

‘Ağabeylik’ yapma anlamında ne kenardan, ne içeriden süreci iyi yönetemeyen Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel kendisine inanları yanıltırken, yaşanan gelişmelerin ardından Başkan Ali Koç’un atacağı adımlar şimdiden merak konusu oldu. Yeni getirilecek hocayı da yönlendirmeleri beklenen Emre – Volkan ikilisine tepki yağarken, Fenerbahçe’nin geleceğinin iyi görünmemesi endişeyi bir kat daha artırıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal