Burak Yılmaz’ın Geleceği Başkan Ağaoğlu’na Bağlı!

Trabzonspor’un Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında evinde Bursaspor’la oynadığı karşılaşmada bordo mavili taraftarlarla arasında gerginlik yaşanan Burak Yılmaz’ın kulüpteki geleceğine ilişkin son kararı Başkan Ahmet Ağaoğlu verecek.

06.11.2018-13:12 - (Son Güncelleme: 06.11.2018-13:07) Burak Yılmaz’ın Geleceği Başkan Ağaoğlu’na Bağlı!

Bu yıl saha içi ve saha dışındaki davranışlarıyla kamuoyunun tepkisini çeken ve son oynanan Bursaspor karşılaşmasındaki hareketleriyle sabırları taşıran Burak Yılmaz konusunda bordo mavili yönetim, son kararı Başkan Ahmet Ağaoğlu'na bıraktı.

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Bursaspor’la oynanan müsabakada Burak Yılmaz'ın oyundan çıkarken tribünlere ve Teknik Direktör Ünal Karaman'a karşı tavırları ve el-kol hareketleri çok konuşulmuştu.

Tecrübeli oyuncunun da katıldığı antrenmanın ardından Teknik Direktör Ünal Karaman, bordo mavili yönetimle bir görüşme gerçekleştirerek Burak hakkındaki fikirlerini yönetime sundu.

Trabzonspor yönetim kurulu dün akşam saatlerinde bir durum değerlendirmesi yaparken, buradan çıkan sonucu Başkan Ahmet Ağaoğlu’na aktardı ve son kararı Ağaoğlu’na bıraktı.

33 yaşındaki forvet için kadro dışı ve ağır para cezasının tartışıldığı görüşmede, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Trabzon dışında olan yöneticilerin fikirlerini almasının ardından Burak Yılmaz'ın geleceği hakkında son kararı bildirecek. 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal