Beşiktaş’tan Tüzük Değişikliğine Onay!

Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde düzenlenen Olağanüstü Tüzük Tadil Genel Kurulu’nda tüzükte bulunan 4 maddenin değişikliği oy çokluğuyla kabul edildi.

15.09.2018-16:22 - (Son Güncelleme: 15.09.2018-16:20) Beşiktaş’tan Tüzük Değişikliğine Onay!

Beşiktaş’ta Olağanüstü Tüzük Tadil Kongresi’nde 4 maddede değişiklik yapıldı. Beşiktaş Kulübü üyelerinin oylarına sunulan maddelerin hepsi oy çokluğuyla onaylandı.

KULÜBÜN ADRESİ DEĞİŞTİRİLDİ

Tüzükte bulunan adresin değişmesi maddesi üyelerin oylarıyla değişti. Değişen maddeye göre:

Eski adres: Adresi, Akaretler, Süleyman Seba Caddesi, No: 48. Posta Kodu 34357, Beşiktaş/İstanbul’dur, şubesi yoktur.

Yeni adres: Kulübün merkezi İstanbul’dadır. Adresi Vişnezade Mahallesi, Kadırgalar Caddesi, No: 1. Posta Kodu: 34357, Beşiktaş/İstanbul’dur, şubesi yoktur.

GEÇİCİ MADDE 4, TÜZÜK MADDELERİ ARASINA DAHİL EDİLDİ

Geçici madde 4: Yıllık aidatın üst üste 3 yıl ödenmemesinden dolayı tüzüğün 10/k maddesi uyarınca üyelik kaydı kendiliğinden bitmiş, seçme ve sicil kurulunca da üyelik kaydı silinmiş olan üyelerin, iş bu tüzüğün yürürlüğe girdiği tarihten beri 31 Aralık 2018 tarihine dek tekrar üyelik başvurusunda bulunmaları, geçerli giriş ücreti ve 2018 yılına mahsus aidatını ödemeleri ve üyeliğe tekrar kabul edilmeleri durumunda geçmişten gelen üyelik süreleri eklenmek hususuyla eski üyelik sicil numarasını alarak üyelik hak ve yükümlülüklerinden yararlanabilirler. Fakat bir sene beklemek şartıyla genel kurula katılım gösterebilirler.

DİVAN KURULU TOPLANTILARI ÜÇ KEZ YAPILACAK

Tüzüğün 31. Maddesinin a ve g bentleri oylamaya sunuldu. Bu maddelerle Divan Kurulu toplantıları senede 4 defa yerine 3 defa yapılacak. Ayrıca Divan Kurulu Toplantıları’na 3 defa katılım göstermeyenlerin Divan Kurulu Üyeliği’nin kendiliğinden düşmesi de tüzükten kaldırıldı. Daha önce ocak, nisan, temmuz ve ekim aylarında düzenlenen toplantıların yeni tarihleri, şubat, ağustos ve kasım ayları olarak değiştirildi. Divan Kurulu Üyelikleri düşen üyelerin de üyelikleri, tüzük tadil kongresi itibarıyla kaldığı yerden devam edecek.

YÖNETİM KURULU ÜYESİ SAYISI DEĞİŞTİ

Bugün düzenlenen Olağanüstü Tüzük Tadil Kongresi’nde Yönetim Kurulu Üyesi sayısı da indirildi. Eskiden 1 Başkan, 10 asil ve 5 yedek üyeden oluşan Yönetim Kurulu, şimdi 1 Başkan, 8 asil ve 5 yedek üyeden oluşturulacak. Bu madde 1 Ocak 2019 tarihinde yürürlüğe girecek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal