Ali Koç’tan Ankaragücü’ne Büyük Jest!

Yenikent Stadı'nda yapılan çim bakım çalışmaları sebebiyle Akhisarspor karşılaşmasını Afyonkarahisar'da oynamak zorunda kalan Ankaragücü'ne Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan davet geldi.

15.09.2018-16:07 - (Son Güncelleme: 15.09.2018-16:05) Ali Koç’tan Ankaragücü’ne Büyük Jest!

Ankaragücü Kulübü Basın Sözcüsü Tuna Yılmaz, Radyospor’da konuk olduğu programda açıklamalarda bulundu. Yılmaz, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un kendilerine ''maçlarınızı bizim sahamızda oynayabilirsiniz'' teklifinde bulunduğunu söyledi.

“STADYUM KONUSUNDA PLANLAMALARDA YANLIŞLIK YAPILDI”

Müsabakalarımızı Ankara’da oynamak isterdik fakat planlamalarda yanlışlık yapıldı. Stadın yıkım tarihi ertelenebilir. Osmanlıspor’un maçlarını oynadığı stadyuma baktığımız zaman zemin kötü ve orada oynanmaz. Bu konuda Bursaspor ile görüştük, onlar da saha zemininin bakımda olduğunu belirttiler ve orası da olmadı. Bu sebeple Akhisarspor karşılaşmasını Afyonkarahisar’da oynayacağız.

“ALİ KOÇ’TAN DAVET GELDİ”

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç bu konuya ilişkin, “Buyurun bizim stadımızda maçlarımızı oynayabilirsiniz” dedi. Ancak İstanbul da uzak olduğu için mecburen teklifini kabul edemedik.

Akhisar maçından 3 puanla ayrılmak istediklerini vurgulayan Yılmaz, ''Akhisarspor müsabakasına mutlak 3 puan parolasıyla çıkıyoruz. Moral bulmamız gerek. Akhisar da çok iyi bir takım. Fakat biz de Ankaragücü’yüz ve başaracağımıza inanıyorum.'' ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal