Beşiktaş'tan Lucescu Açıklaması!

Beşiktaş'ta Mircea Lucescu belirsizliği devam ediyor. Beşiktaş Kulübü'nün futbol yapılanma sorumlusu Erdal Torunoğulları, yaptığı özel bir açıklamada Rumen futbol adamı ile alakalı şuan için bir karar almadıklarını aktardı.

18.02.2020-16:51 - (Son Güncelleme: 18.02.2020-16:46) Beşiktaş'tan Lucescu Açıklaması!
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın teknik adamlığa getirilmesinin sonrasında, Mircea Lucescu'nun danışman olarak Beşiktaş ekibine göreve gelecek iddialarıyla gündeme gelmişti.

Lucescu ile iletişime geçen yönetim ekibi, transfer ve futbol planlanmasında kendisine başvurulması uygun görülen Rumen çalıştırıcı ile alakalı kararını şuan için vermedi.

Rumen teknik adama saygı duyduğunu belirten Erdal Torunoğlulları,"Mircea Lucescu'yu tanıyan ve kendisi ile futbol sohbeti yapan biriyim. Bilgisi ve tecrübesi üst düzeyde olan bir futbol adamıdır. Ancak Beşiktaş'ta görev alıp almayacağı konusunda bir şey söyleyemem. Henüz yönetim kurulunda Lucescu hakkında karar almadık. Beşiktaş'ta üstleneceği görev ve kulübe katkısını detaylı olarak konuşup ortaya koymamız gerekiyor. Bir sonraki toplantıda bu konuyu değerlendiririz." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal