Beşiktaş’ta Kagawa Çılgınlığı!

Beşiktaş’ın kadrosuna katmak istediği Borussia Dortmund’un Japon yıldızı Shinji Kagawa için yönetime, taraftarından da destek yağdı. Siyah beyazlı taraftarlar yıldız futbolcunun Instagram hesabındaki fotoğraflarının altını “Come to Beşiktaş” mesajlarıyla doldurdu.

24.07.2018-11:32 - (Son Güncelleme: 24.07.2018-11:29) Beşiktaş’ta Kagawa Çılgınlığı!
Talisca’nın takımdan ayrılmasının ardından 10 numara mevkisine mutlaka bir transfer yapmak isteyen Beşiktaş, son olarak listesine Bundesliga temsilcisi Borussia Dortmund’da forma giyen Shinji Kagawa’yı ekledi.

Dortmund’dan ayrılmak isteyen 29 yaşındaki Japon yıldız için Alman ekibine satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulunan ve sarı siyahlı yönetimden haber bekleyen Beşiktaş yönetimine taraftarından da büyük destek geldi. Geçmişte Pepe, Medel ve Vida transferlerinde de aktif bir rol oynayan siyah beyazlı taraftarlar, son olarak Kagawa’nın transferi için yıldız futbolcunun sosyal medya hesaplarını gözüne kestirdi.

Kagawa’nın Twitter ve Instagram hesaplarına binlerce, ‘Come to Beşiktaş’ (Beşiktaş’a gel) yorumu atan siyah beyazlılar, yıldız oyuncunun Türkiye’ye gelmesi için adeta seferberlik ilan etti.

Alman basınına Dortmund’daki geleceğine ilişkin açıklamalarda bulunan Japon yıldızın, “Dünya Kupası’nın ardından Borussia Dortmund’a katılacağım. Kariyerime ilişkin yeni bir meydan okumaya ihtiyacım var.” ifadelerini kullandığı öne sürüldü.
 
Geride kalan sezonda Borussia Dortmund formasıyla 27 karşılaşmaya çıkan Kagawa, 6 gol 5 asistlik ir performans ortaya koydu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal