Beşiktaş’ta İmza Şov! Kagawa ve Burak Yılmaz İmzaları Attı

Beşiktaş’ta ara transfer döneminde kadroya katılan Muhayer Oktay, Shinji Kagawa Burak Yılmaz ve Isimat Mirin için imza töreni düzenlendi.

05.02.2019-16:16 - (Son Güncelleme: 05.02.2019-16:13) Beşiktaş’ta İmza Şov! Kagawa ve Burak Yılmaz İmzaları Attı

Siyah beyazlı ekip devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı futbolcular için imza töreni düzenledi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın katılımıyla gerçekleştirilen imza töreninde yeni transferler Muhayer Oktay, Shinji Kagawa Burak Yılmaz ve Isimat Mirin basına tanıtıldı.

İmza töreninde Beşiktaş Başkanı Fikret Orman transferler ve gündeme dair açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalardan satır başları;

Fikret Orman devre arası transferleri ile ilgili açıklamasında; “Zor bir süreç geçirdik. Ayrılan oyuncular, yeni gelen oyuncular oldu. 2-3 tane hedefimiz oldu. Birincisi, bonservise kaynak harcamadan bu dönemi geçirmeye çalıştık. 1.5 milyon euroluk bir bonservis harcaması yaptık, 5 milyon euro'ya yakın bonservis elde ettik. Bonservise para harcamadık, takım maliyetini aşağı indirmeye gayret ettik ve yaş ortalamasını düşürmeye çalıştık. Sonuç itibarıyla aramıza 4 kıymetli oyuncu katıldı. Muhayer Oktay, okuması zor bir isim. Aramıza hoş geldin Muhayer. Epeydir takip ediyorduk.” İfadelerini kullandı.

Kagawa transferine d değinen Fikret Orman; “Kagawa'yı yazın almak istedik, hatta Beşiktaşlı taraftarlara Kagawa'yı yolda görüp 'Come to Beşiktaş' dediler ama nasip bu zamanaymış. Çok mutlu olduk. Uzakdoğu açılımımızla alakalı çok büyük ses getirdi, güzel bir başlangıç da yaptı. Bundan sonraki süreçte en önemli şey tarafların birbirinden hoşlanması, inşallah karşılıklı memnun olup birlikteliğimize devam ederiz. Bu niyet içindeyiz.” Dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Mirin Transferine de değinirken; “ Isimat Mirin, bizim uzun süredir takip ettiğimiz bir futbolcuydu. Yüksek bedellere transfer etmek istemiştik fakat nasip bugüneymiş. Hollanda şampiyonu PSV’nin stoperiydi. Mirin çok pozitif bir arkadaşımız.  Takımımıza da pozitif etki verdi. Uzun süre beraber olacağız inşallah.” İfadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal