Beşiktaş’ta Hırsızlık Krizi! Kameralara Takıldı

Uzun zamandır cüzdanından parası eksilen deneyimli savunmacı Domagoj Vida, kaptanlar Burak, Necip ve Atiba ile görüşüp ilginç bir çözümle hırsızı suçüstü yakaladılar.

20.07.2020-10:28 - (Son Güncelleme: 20.07.2020-10:50) Beşiktaş’ta Hırsızlık Krizi! Kameralara Takıldı

Beşiktaş'ta akıllara durgunluk verecek bir olay gerçekleşti… Hırvat stoper Domagoj Vida, cüzdanından sürekli para eksildiğini anlayınca soluğu kaptanların yanında aldı. Burak Yılmaz, Necip Uysal ve Atiba'ya durumu bildiren tecrübeli futbolcu, geçmişte bu gibi olaylardan başka futbolcuların da şüphelendiği bilgisine ulaştı. Vida'nın 'Bu bana hep oluyor. Olayın takipçisi olacağım. Cebimdeki parayı bilirim' açıklamasının sonrasında operasyon da başladı.

BEŞİKTAŞ İLE İLİŞKİSİ HEMEN KESİLDİ

Deneyimli savunmacının tesislerdeki odasına iki gizli kamera takıldı. Antrenmanın ardından Vida bir defa daha odasında olan cüzdanından para alındığını anladı ve sonrasında kameralara bakınca parasını alan kişiyi yakaladı. Bir kulüp personelinin gerçekleştirdiği hırsızlık, yönetime aktarılırken Fenerbahçe derbisi düşünülerek sessiz kalındı. Takımla olan ilişiği kesilecek olan üst düzey çalışan kişi için suç duyurusunda bulunulup bulunulmayacağı ise daha sonra karar verilecek.

'RUİZ PARA PEŞİNDE'

Beşiktaş’ın genç teknik adamı Sergen Yalçın, kontratını tek taraflı sonlandıran Victor Ruiz'i topa tuttu. 'Sadece pandemi dönemindeki alacağı var' şeklinde konuşan Yalçın, 'Herhalde mahkeme olacak, pandemi döneminde UEFA da kulüplerin yanında. Paranın peşine düşmüş. Üzüldüm' cümleleriyle Ruiz’i eleştirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal