Beşiktaş'ta Domagoj Vida Krizi!

Senelik 3.3 milyon euroluk ücretiyle Beşiktaş’ın en faza maaş alan futbolcuların başında gelen Vida’nın kazancı, daha önce imzalanan sözleşmeye göre 3.4 milyon euroya yükselecek. Siyah- beyazlılar Hırvat oyuncudan geri adım atmasını isteyecek.

24.06.2020-10:36 - (Son Güncelleme: 24.06.2020-10:34) Beşiktaş'ta Domagoj Vida Krizi!

Gelecek sezon öncesinde takımındaki futbolcuların maaşlarında indirim talep eden siyah- beyazlılarda Domagoj Vida krizi yaşanıyor. Yönetim, 3.3 milyon euroyla kulübün en fazla para alan futbolcuların başında gelen Hırvat savunmacıdan yüzde 50 civarında indirim isterken, önceden imzalanan sözleşme gereği deneyimli futbolcunun ücreti yeni sezon 3.4 milyon euroya çıkacak. 2017- 2018 sezonunda bonservissiz olarak kadroya katılan ve 3 milyon euro ücret ile 1.5 milyon euroluk imza parası şartıyla uzlaşmaya varılan tecrübeli stoperin, sözleşmesindeki şarta göre kazancının her sene yükselmesi sebebiyle yönetimin, Vida’yla gerçekleştireceği pazarlık oldukça uzun sürecek. 2022 senesine kadar sözleşmesi olan Domagoj Vida, hem Beşiktaş’ta görev yapmaktan hem de İstanbul’da kalmaktan ötürü çok mutlu...

AKLI EURO 2020’DE

Hırvat futbolcu, salgın süreci nedeniyle kesinti yapmaya olumlu bakarken, miktarı yüzde 50 değil yüzde 20 civarında düşünüyor. Coronavirüs salgın sürecinde sürecinde diğer seneye alınan EURO 2020’de Hırvatistan formasıyla görev yapacak olan Vida’ya, performansını bu turnuvada da devam edilmesi durumunda Avrupa’nın kapıları, yüksek bonservis ücreti karşılığında açılabilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal