Beşiktaşlı Futbolculardan Yönetime Rest!

Gelirlerini büyük çoğunu kaybeden takımlar, oyunculardan 'Fedakarlık' beklerken, Beşiktaş'ın futbolcularına olan birikmiş borçları elini zayıflatıyor.

04.04.2020-17:17 - (Son Güncelleme: 04.04.2020-17:15) Beşiktaşlı Futbolculardan Yönetime Rest!

Beşiktaş Yönetimi, coronavirüs salgınının futbolu askıya aldırmasıyla daha da sorunlu günler geçirmekte. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve kurmayları, acil ihtiyaçları kendi cebinden öderken yönetimin de artık gücü bitmiş halde. Salgının yaşattığı ekonomik sıkıntılarda biraz rahatlamak için tüm takımlar futbolcularıyla maaş indirimi toplantıları yaparken, Beşiktaş yönetiminin bu konuda da eli çok zayıf. Çünkü uzun zamandır verilmeyen maaşlar, yönetimin pazarlık şansını azaltıyor.

BORÇ ÖDEYECEK KAYNAK YOK

Yöneticilerin başta yabancı futbolcular olmakla birlikte bazı oyuncularla yaptığı ön görüşmelerin bu sebeple sonuçsuz kaldığı açıklandı. Maaş indirimi için iletişime geçilen futbolcular söz birliği yapmışçasına, "Önce birikmiş borçlarınızı ödeyin, sonra indirim konusunu görüşelim, elbette kolaylık sağlarız" yanıtını verdi. Yerli futbolcuların ise bu durumda daha esnek olduklarını ve yabancılar ikna olursa indirime sıcak baktıkları ifade ediliyor.

KARIUS DIŞINDA DA ŞİKAYET VAR

Başkan Ahmet Nur Çebi daha önce "Elektrik faturasını ödeyecek paramız yok" şeklinde konuşarak bu durumu ortaya çıkarmıştı. Taraftardan ekonomik destek almayı amaçlayan ve bunun için yardım kampanyası yapmaya hazırlanan idare, virüs salgınından dolayı onu da iptal etmek mecburiyetinde kaldı. Karius dışında başka futbolcuların da serbest kalmak için takımı FIFA'ya şikayet ettiği söylentileri de var.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal