Beşiktaş Yönetimi ile Futbolcular Arasında İndirim Gerginliği

Beşiktaş Yönetimi'nin en düşük yüzde 30'luk kesinti talebine futbolcuların büyük kısmı en fazla yüzde 5- yüzde 10 indirim ile cevap verdi.

05.06.2020-11:00 - (Son Güncelleme: 05.06.2020-10:56) Beşiktaş Yönetimi ile Futbolcular Arasında İndirim Gerginliği

Beşiktaş Yönetimi, futbolcularla pazarlık yaparak ücret kesintisi için gerçekleştirdiği toplantılarda istediğini alamadı.

Siyah- beyazlı idareciler, 56 milyon euro olan kadro bütçesini yeni sezon 35 milyon euro bandına çekmeyi planlıyor. Daha önce oyuncu ücretlerinde kesinti için %50'den başlayacaklarını ve en az %30 istediklerini dile getirmişti. Fakat gerçekleşen görüşmeler sonucunda 'in üzerinde şu sıralar indirime tamam diyen oyuncu çıkmadı.

Kulüpte bazı oyuncuların kesinti yapmayı kabul etmediği, bazılarının ise %5 veya 'a tamam dediği ifade edildi. Başkan Ahmet Nur Çebi ve kurmayları herkesle tekrardan pazarlık yapacak ve beklediği kesintiyi alamaması durumunda, indirime yanaşmayan oyunculara "Takım bul" talimatı verilecek.

ATİBA HUTCHİNSON BEKLEME KARARI ALDI

Kontratı sona erecek olan Atiba'yla 1 sene daha yola devam etmek için çalışmalar sürüyor. Kronik astım hastası olan Kanadalı futbolcunun coronavirüs sebebiyle ülkesine göndermeyi planladığı fakat idarecilerin konuşması sonrasında bekleme kararı aldığı ifade edildi. 37 yaşındaki deneyimli oyuncu için 1 senelik 500 bin euro teklifi yapıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal