Beşiktaş Divan Kurulu Kararını Verdi! Beşiktaş Maça Çıkacak Mı?

Beşiktaş Divan Kurulu, Fenerbahçe maçına çıkıp çıkmama kararını tartışmak için olağanüstü toplandı. Divan kurulu üyelerinin büyük kısmı Fenerbahçe maçına çıkmama yönünde görüş bildirdi.

26.04.2018-18:46 - (Son Güncelleme: 26.04.2018-18:37) Beşiktaş Divan Kurulu Kararını Verdi! Beşiktaş Maça Çıkacak Mı?

Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu, Başkan Fikret Orman'ın talebiyle olağanüstü bir araya geldi.

57'nci dakikada tatil olan Fenerbahçe-Beşiktaş kupa maçı ile alakalı dün TFF tarafından açıklanan 'Kaldığı yerden seyircisiz devam' kararını değerlendirmek ve ortak bir karara ulaşmak için toplanan Divan Kurulu'na 800 civarında üye katıldı. 15.00'te başlayan görüşme 18.00'de bitti.

3 saat devam eden görüşmede ilk olarak Divan Kurulu başkanı Tevfik Yamantürk konuştu ve "Biz 41 milyon Euro'luk Galatasaray karşılaşmasını konuşmayı bıraktık Kadıköy'ün çamurlu sokaklarında geziyoruz" dedi.

Yamantürk'ün sonrasında tüm kurullar adına konuşan Denetleme Kurulu Başkanı Feyyaz Tuncel "Tüm kurullar olarak ortak kararımız maça çıkmama doğrultusundadır" dedi.

"DOĞAL AFET Mİ OLDU DA MAÇ TATİL EDİLDİ ?"

Genel konuşmalara geçilmeden önce alkışlar eşliğinde kürsüye çıkarak kısa bir konuşma yapan başkan Fikret Orman, "Verilen karar Fikret Orman'ın yönetim kurulunun kararı değil Beşiktaş camiasının kararı olmalıdır. Alınacak tüm kararların destekçisiyim. Tolga'nın anasına küfür ediliyor. Birisine mi saldırdı? Neden seyircisiz verildi? Neden 3 maç ceza verildi? Doğal afet mi oldu da maç tatil oldu. TFF'nin maça dair verdiği karar hiçbir hukuk temeline dayanmamaktadır" dedi.

SÖZ ALAN ÜYELERİN TAMAMINA YAKINI 'MAÇA ÇIKMAMA' YÖNÜNDE GÖRÜŞ BELİRTTİ

Orman'ın konuşmasının sonrasında TFF'nin aldığı karar üyeler tarafından değerlendirildi. Konuşan üyelerin tamamına yakını 'maça çıkmama' doğrıltusunda görüş bildirirken, maçı oynama doğrultusunda konuşan bir kaç üyenin protesto edilmesi görüşmye damga vurdu.

KARARI YÖNETİM VERECEK

Yapılan toplantının sonrasında Fenerbahçe karşılaşmasına çıkıp çıkmama kararını Beşiktaş yönetimi alacak. Divan üyelerinin bir kısmı, maça çıkmama dğrultusunda görüş bildirse de yönetimin alacağı bütün kararlara destek olacaklarını bildirdiler.

TAHKİM'E İTİRAZDA BULUNULACAK MI ?

Beşiktaş Yönetimi olağanüstü Divan Kurulu görüşmesinin sonrasında son kararı vermek için kendi görüşmesine geçti. Yönetim Kurulu'nun Fenerbahçe karşılaşmasına çıkıp çıkmayacakları ile alalalı kararı birkaç saat sonra açıklaması bekleniyor. Siyah-Beyazlı yönetimin TFF kararlarını Tahkim Kurulu'na götürüp götürmeme hususunu da tartıştığı bildirildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal