Beşiktaş Aradığı Stoperi İtalya'da Buldu!

Beşiktaş, Dusko Tosic’in takımdan ayrılmasının ardından stoper bölgesi transferi için temaslarını sıklaştırdı. Hedefte İtalya Serie A’dan bir yıldız bulunuyor…

04.06.2018-12:07 - (Son Güncelleme: 04.06.2018-12:05) Beşiktaş Aradığı Stoperi İtalya'da Buldu!
Siyah beyazlılar, Çin’e sattıkları Dusko Tosic’in yerine defansın ortasına bir oyuncu arayışlarına başlarken gündeme Serie A ekiplerinden Roma forması giyen Juan Jesus geldi.

Roma’nın Brezilyalı savunmacısı için harekete geçen Asbaşkan Umut Güner’in, Roma Sportif Direktörü Monchi’yle görüştüğü öğrenildi. Güner, İtalyan temsilcisine Brezilyalı stoperin transferi konusunda satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptı.

Güner’in, Roma ile 2020 yılına kadar kontratı devam eden 26 yaşındaki oyuncu için satın alma opsiyonlu 1 yıl kiralama teklifi yaptığı kaydedildi. Roma Sportif Direktörü Monchi ile menajer Bayram Tutumlu aracılığıyla görüşme gerçekleştiren Umut Güner’in, başarılı idareci ile konuyu bizzat görüştüğü ifade edildi. Roma’nın Jesus’un kiralama bedeli için 1.5 milyon Euro (8.1 milyon TL), sarış opsiyonu konusunda da 10 milyon Euro (54 milyon TL) istediği belirtildi.

Geride bıraktığımız sezonda Roma formasıyla Serie A’da 22 karşılaşmaya çıkan Juan Jesus, sarı kırmızılı takıma Inter’den 8 milyon euro bonservis karşılığında transfer olmuştu.

Fanatik

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal