Terim Gomis’in Partnerini Belirledi!

Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, yeni sezonda hücum hattına mutlaka takviye istiyor. Tecrübeli teknik adam bu doğrultuda listesini yönetime sundu.

04.06.2018-11:56 - (Son Güncelleme: 04.06.2018-11:54) Terim Gomis’in Partnerini Belirledi!

Galatasaray’da gözler transfere çevrilirken, teknik direktör Fatih Terim forvet hattına kesinlikle bir transfer istediğini yönetime bildirdi.

Fransız yıldız Bafetimbi Gomis’in attığı 29 golle krallık yarışını zirvede tamamlamasına karşın sarı kırmızılıların yeni sezon planlamasında forvet transferi önemli bir yere sahip…

Takımın 2. forveti konumunda bulunan Eren Derdiyok'un hem beklenen oyuncu profilinde olmaması hem de istikrarlı bir görüntü ortaya koyamaması deneyimli teknik adam Fatih Terim’in bu isteğinde etkili oldu. Terim, bu sebeplerden ötürü hem ihtiyaç duyduğunda Gomis'le birlikte oynayabilecek hem de kanatlarda forma giyebilecek bir hücum oyuncusunu kadrosunda görmek istiyor.

Tecrübeli teknik adamın bu doğrultuda bonservisi İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City’de bulunan Ahmed Musa'yı listenin ilk sırasına yazdığı öğrenildi. Sarı kırmızılı yöneticiler de Terim’in bu talebi üzerine geride bıraktığımız sezonu CSKA'da geçiren Nijeryalı forveti kiralamak için temasa geçti.

Takvim

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal