Bedensel Engelli Milli Sporculardan ‘Evde Kal’ Çağrısına Destek

Bedensel engelli milli sporcularından Cem Gezinci ve Hamide Doğangün, 2020 Tokyo Paralimpik Olimpiyatları’nın ileri bir tarihe alınmasını değerlendirdikleri videolarıyla "evde kal" çağrısına katıldı.

08.04.2020-17:02 - (Son Güncelleme: 08.04.2020-16:59) Bedensel Engelli Milli Sporculardan ‘Evde Kal’ Çağrısına Destek

Tokyo Paralimpik Oyunları’na kota alan sporculardan Cem ve Hamide, yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadele önlemleri kapsamında evde kalınması için çağrı yaptı.

Tekerlekli sandalye milli basketbolcusu Cem Gezinci, olimpiyatların bir sene ileriye alınmasının çok iyi olduğunu ifade ederek, "Önemli olan insan sağlığı, insan sağlığını tehdit eden bu virüs için lütfen evde kal Türkiye." şeklinde konuştu

Bu aşamada herkesin evde karantina durumunda kalmasını tavsiye eden milli atlet Hamide Doğangün ise,"Coronavirüs nedeniyle 2020 Tokyo Olimpiyatları ertelendi. Bu demek oluyor ki benim hazırlanmam için bir buçuk yıl kadar zamanım var ve ben bunu değerlendirerek, Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğim. Bunları yapabilmem için ülkemin bu virüsü yenmesi gerekiyor. Gerekmedikçe evlerimizden çıkmayalım, ailemizi, çevremizi tehlikeye atmayalım. Hayat eve sığar." Değerlendirmesinde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal