Bayern Münih Lewandowski İçin Fiyatı Belirledi! Real Madrid Çok Zorlanacak

Real Madrid'in de gündeminde olan Polonyalı yıldız oyuncu Lewansdowski'nin transfer bedeli Münih tarafından belirlendi. Münih, Lewandowski'yi 100 milyon Euro'dan aşağı bir fiyata satmayı düşünmediklerini açıkça belirtti.

21.03.2018-15:38 - (Son Güncelleme: 21.03.2018-15:31) Bayern Münih Lewandowski İçin Fiyatı Belirledi! Real Madrid Çok Zorlanacak

Alman panzeri Bayern Münih ve Polonya Milli Takımı forması altında kaydettiği gollerle şimşekleri üzerine çeken; Real Madrid'in transfer listesinde de olan Robert Lewandowski hakkında dedikoduların ardı arkası kesilmiyor.

Alman menşeli bir gazetede, Real Madrid Başkanı Florentino Perez ile Bayern Münih'li meslektaşı Karl-Heinz Rummenigge'nin Lewandowski adına biraraya geldiği belirtildi.

Yine Almanya'nın ünlü spor dergilerinden biri ise Bayern Münih'in yıldız oyuncu için fiyat belirlediğini ifade etti. Dergideki haber doğrultusunda; Bayern Münih, kulüple mukavelesi 2021 sezonuna dek devam edecek olan ve Ağustos ayında 30 yaşına basacak Robert Lewandowski için tam 100 milyon Euro istiyor. Aşağı bir fiyata satma gibi bir durumun ise olmayacağını kesin bir dille ifade ettiler.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal