Fenerbahçe'de Valbuena İle Aykut Kocaman Arasındaki Sorun Hala Aşılamadı!

Fenerbahçe'de sular durulmuyor. Sezon başından beri Valbuena ile Aykut Kocaman arasında yaşanan sorun hala devam etmekte. Tecrübeli çalıştırıcı, yıldız oyuncunun istatistiklerini yukarı çekmesini istiyor.

21.03.2018-11:41 - (Son Güncelleme: 21.03.2018-11:35) Fenerbahçe'de Valbuena İle Aykut Kocaman Arasındaki Sorun Hala Aşılamadı!

Fenerbahçe'nin teknik patronu Aykut Kocaman, ile Valbuena arasındaki problem hala sürmekte. Tecrübeliğ teknik adam, Fransız oyuncuyu yedek bırakırken, neden yedek kalkdığı ile alakalı açıklamalarda bulundu.

Yıldız oyuncu geçtiğimiz günlerde, "Fenerbahçe'de hala kendimi ispat etmek için çabalıyorum" şeklinde yorumlarda bulunarak, yedek kalmaktan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

İSTATİSTİKLERİ DÜŞTÜ

Fenerbahçe'nin tecrübeli çalıştırıcısı, Valbuena’nın Paris'in yüksek tirajlı gazetelerinden birine yaptığı bu yorumdan sonra futbolcusu ile özel bir görüşme yaptı. Aykut Kocaman bu görüşmede, ünlü oyuncunun oyunda kaldığı dakikalarda takımın savunma grafiklerinin ve Valbuena sahada değilkenki istatistiklerin ne kadar değiştiğini tek tek gösterdi.

Aykut Kocaman, "Sen olsan kendini oynatır mısın? Bu grafikleri yukarı çekersen seni 11’de düşünürüm." dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal