Başkandan Oyuncularına: Boğulmalarını Diliyorum

Bu sezon Yunanistan Süper Ligi’nde AEK ve PAOK'un arkasında kalarak ligi 3. bitiren Olympiakos’ta, kulüp başkanı Marinakis futbolcuları hakkında şok bir açıklamada bulundu.

10.05.2018-12:14 - (Son Güncelleme: 10.05.2018-12:20) Başkandan Oyuncularına: Boğulmalarını Diliyorum
Bu sezon Yunanistan Süper Ligi’nde başarısız bir performans sergileyen Olympiakos, ligi AEK ve PAOK'un arkasında 3. sırada tamamladı. Gelecek sezon Avrupa Ligi'ne ön elemelerden katılacak olan Olympiakos kulübünün başkanı Marinakis, oyuncular için şok bir açıklama yaptı.

Marinakis, yaptığı açıklamada, “Kulüpte köklü değişimler olabilir. Bu sezonki başarısızlık hiçbir şekilde kabul edilemez. Futbolcular tatile gitmekte özgür. Boğulmalarını diliyorum." ifadelerini kulandı.

Yunanistan Süper Ligi'nde son 7 sezonda üst üste şampiyonluk yaşayarak ligi domine eden Olympiakos bu sezon 8. şampiyonluğuna ulaşarak yeni bir rekor kırmak istiyordu.

Başkan Marinakis daha önce de takımının Levadiakos ile berabere kalmasının ardından oyuncularına, "Taraftar size yeterince tolerans gösterdi. Tatile gitmekte özgürsünüz" diyerek 400'er bin Euro para cezası vermişti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal