Başkan Cengiz Divan Kurulunda Konuştu

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Divan kurulunda açıklamalarda bulundu.

09.01.2019-18:12 - (Son Güncelleme: 09.01.2019-18:10) Başkan Cengiz Divan Kurulunda Konuştu

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz Divan kurulunda transfer ve mali durum hakkında açıklamalarda bulundu. Eleştirilere cevap verdi.

Mustafa Cengiz transfer ile ilgili açıklamasında “Bugün iki futbolcu aldık. Bazen medya yazıyor. Ben de Florya'yı arıyorum bu futbolcuyu aldık mı diye soruyorum.” ifadelerini kullandı.

Cengiz mali durum ile ilgili açıklamalarında ise “2018 Sportif AŞ gelirleri göreceksinzi 1 milyar TL seviyesine çıkıyor. Türkiye'de yıllık geliri 1 milyar tl seviyesine çıkaran ilk kulüp olacağız. Bizde iletişim kopuk. Ağustos'ta 380M tl'lik yapılandırma anlaşması yaptık Ziraat ve Denizbank ile. Bunun kimse farkında değil. Teşekkür beklemiyoruz ama çok ciddi para. Galatasaray'ın bugün 100 milyon tl vergi borcunu ödedik. Kalan 66 milyon TL'yi de yapılandırdık.” dedi.

TFF ve hakemler hakkında da açıklamalarda bulunan Cengiz; “ TFF ile hiçbir sorunum yok. 15 yönetim kurulu üyesini de bizzat tanırım. Ancak orada edilen laf bize edilmiştir. Diyorlar ki hiçbir hakemimi yedirmem, kimseye vermem. Buradan sesleniyorum. Hiçbir hakem hiçbir camiadan üstte değildir.” İfadelerini kullandı.

Kulüpler birliği hakkında da açıklamalarda bulunan Mustafa Cengiz; “ Kulüpler Birliği manifestosunda bir şeyi düzelteyim. 18 kulübün 10'u yayınlamadı. 8'i yayınladı. 8'den 3'üyle de konuştum. Diğer başkanlar biz de mecbur kaldık dediler. Vaziyet budur.” dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal