Başkan Ağaoğlu’ndan Taraftarlara Mesaj!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile oynanacak karşılaşma öncesi bordo mavili taraftarlara mesaj gönderdi.

20.10.2018-14:12 - (Son Güncelleme: 20.10.2018-14:10) Başkan Ağaoğlu’ndan Taraftarlara Mesaj!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bordo mavili taraftarlara BB Erzurumspor ile oynanacak karşılaşma öncesinde çağrıda bulundu.

Trabzonspor'un Portekizli sağ beki Joao Pereira'nın, belediye hoparlöründen yaptığı anonsla Trabzon halkını Pazartesi günü karşılaşacakları Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçına davet ettiği görüntülerden sonra kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu da sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla taraftarlara mesaj verdi.

Karadeniz ekibinin taraftarlarını BB Erzurumspor karşılaşmasına davet eden Ağaoğlu, "Maşallah bilet satışları fena değil ancak hala daha satılmamış 13 bin bilet söz konusu. Karşılaşma saatine dek tümünün satılacağından eminim. Bu arada karşılaşmayı evde veya kahvede izleyeceğini düşünenler heveslenmesin çünkü Joao Pereira'nın dediği gibi pazartesi saat 20.00'de kentin elektriklerini keseceğiz. Tek ışık Akyazı'dan yükselecek ve geceyi aydınlatacak." ifadelerine yer verdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal