Aykut Kocaman: 'Bu Dönemde Takım Çalıştırmayı Düşünmüyorum'

Önceleri Konyaspor ve Fenerbahçe gibi kulüplerin başında olan Aykut Kocaman, salgın bitene kadar tekliflere kapalı olduğunu belirtti.

12.08.2020-17:02 - (Son Güncelleme: 12.08.2020-16:57) Aykut Kocaman: 'Bu Dönemde Takım Çalıştırmayı Düşünmüyorum'

Takımların teklif sunduğu ve birçok kulübün başında görmek istediği teknik adam Aykut Kocaman, gelecek süreç ile alakalı açıklamalarda bulundu.

Başında olduğu kulüplerde başarıya ulaşan, sahadaki başarının yanı sıra futbol mantalitesini ve ekip çalışmasını her gittiği takıma monte eden Aykut Kocaman’ın ismi çok sayıda takım ile geçerken, tecrübeli teknik direktör, bu aşamada takım çalıştırmayı düşünmediğini belirtti.

'BU DÖNEMDE TAKIM ÇALIŞTIRMAYI DÜŞÜNMÜYORUM'

Kendisine teklif götüren kulüp idarecilerine teşekkür eden Kocaman, DHA’ya verdiği demeçte, 'Bu dönemde birçok takımla birlikte adımın anıldığını görüyorum. Bu doğru. Bana teklifte bulunan kulüpler oldu. Hepsine bu dönemde takım çalıştırmayı düşünmediğimi söyledim ve teşekkür ettim. Bundan sonra gelmesi muhtemel tekliflere de aynı yanıtı vereceğim. Özellikle pandemi süreci bitene kadar çalışmayı düşünmüyorum. Sizin aracılığınızla kamuoyunu bilgilendirmiş olalım' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal