Arsene Wenger'in Koltuğuna İlk Aday!

Arsenal’in Fransız menajeri Arsene Wenger’in, sezon sonunda İngiliz ekibinden ayrılacağını açıklamasının ardından İngiliz ekibinin yeni menajer adayları belli olmaya başladı.

21.04.2018-13:54 - (Son Güncelleme: 21.04.2018-12:59) Arsene Wenger'in Koltuğuna İlk Aday!
1996 yılında adım attığı İngiliz ekibinde 22 yıldır aralıksız olarak menajerlik yapan Arsene Wenger, dün düzenlediği basın toplantısıyla sezon sonunda Arsenal kariyerine son vereceğini açıklamıştı. Ayrılık kararını "Uzun süre düşündükten ve kulüple görüştükten sonra ayrılmak için doğru zaman olduğuna karar verdim." ifadeleriyle duyuran Fransız teknik adam İngiliz ekibine 22 yılda 3 Premier Lig, 7 FA Cup ve 6 Community Shield şampiyonluğu olmak üzere toplam 16 kupa kazandırdı.

Wenger’in bu kararını açıklamasının ardından Arsenal taraftarları da önümüzdeki sezon takımlarını kimin çalıştıracağını merakla bekliyor. Kulüp yöneticilerinden Ivan Gazidis, takımı geleceğe taşıyacak yeni menajerleriyle ilgili kararı verirken açık fikirli ve cesur davranmaları gerektiğini ifade etti.

Kuzey Londra kulübünde gelişmeler bu şekildeyken, önümüzdeki sezon İngiliz ekibinin menajer adayları arasında yer aldığı iddia edilen İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti yaptığı açıklamalarla bu göreve şimdiden hazır olduğu sinyalini verdi.

Alman devi Bayern Münih'ten ayrıldıktan sonra hiçbir takımda görev almayan tecrübeli futbol adamı, Arsenal yönetiminden yapılacak olası bir teklifi kabul edebileceğini belirtti.

“ARSENAL İLGİLENİRSE GURUR DUYARIM”

58 yaşındaki İtalyan çalıştırıcı; "Geleceğim bana sunulacak projeye de bağlı. Ancak Arsenal benimle ilgilenirse bundan gurur duyarım" dedi.

YARDIMCISI ANDREA PIRLO

İngiliz basınının haberlerine göre, İtalyan futbol adamı menajerlik görevine başlaması durumunda, kısa zaman önce aktif futbolculuk hayatını noktalayan Andrea Pirlo'yu da yardımcısı olarak Arsenal'e getirecek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal