Derbi Soruşturmasında Yeni Gelişme!

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan olaylı derbiyle ilgili yürütülen soruşturmada 15 kişi daha gözaltına alındı.

21.04.2018-12:44 - (Son Güncelleme: 21.04.2018-16:33) Derbi Soruşturmasında Yeni Gelişme!

Fenerbahçe ile Beşiktaş’ı karşı karşıya getiren Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında yaşanan olaylara ilişkin yürütülen soruşturmada dün 8 kişi gözaltına alınmıştı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Fenerbahçe Ülker Stadı'nda oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş müsabakasında Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yaralanması ve karşılaşmanın tatil edilmesiyle neticelenen olaylarla ilgili başlatılan soruşturmayı derinleştirdi. Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşmasında yaşanan olaylara ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 15 kişi daha gözaltına alındı.

Ülker Stadyumu’nda Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan ve Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yaralanmasıyla sonuçlanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşındaki olaylara ilişkin İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Spor Suçları Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 15 kişinin daha gözaltına alınmasının ardından toplam gözaltı sayısı 23'e yükseldi.

Soruşturma kapsamında, karşılaşmanın başından tatil edildiği dakikaya dek bütün kamera kayıtlarının incelenmek suretiyle yaşanan olayların planlı bir organizasyon dahilinde gerçekleşip gerçekleşmediğinin tespiti için çalışmalara başlanmıştı. Gözaltına alınan kişiler arasında Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yaralanmasına sebep olduğu belirtilen  S.D. de bulunuyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal