Arsene Wenger’den Cocu ve Wilshere Değerlendirmesi!

Geçtiğimiz sezon 22 yıldır menajerliğini yaptığı Arsenal ile yollarını ayıran Fransız teknik adam Arsene Wenger, Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Phillip Cocu ve sarı lacivertlilerin transfer gündeminde yer alan eski oyuncusu Jack Wilshere hakkında açıklamalarda bulundu.

04.07.2018-11:54 - (Son Güncelleme: 04.07.2018-11:51) Arsene Wenger’den Cocu ve Wilshere Değerlendirmesi!
Fransız teknik direktör Arsene Wenger, Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Phillip Cocu için övgü dolu ifadeler kullanırken, eski oyuncusu Jack Wilshere’ın da sarı-lacivertli ekibe transfer olması durumunda çok yararlı olacağını vurguladı.

Arsene Wenger, beIN Sports’a verdiği röportajda eski öğrencisi Jack Wilshere ve Fenerbahçe’nin yeni çalıştırıcısı Phillip Cocu hakkında önemli ifadeler kullandı.

Tecrübeli teknik adam, “Wilshere, fantastik bir futbol aklına sahip. Ona güvendiğiniz zaman baskıyı kaldırabilir. Eğer Fenerbahçe’de forma giyerse, önemli bir katkı sağlar” dedi.

Hollandalı teknik adam Phillip Cocu hakkında da değerlendirmelerde bulunan 68 yaşındaki teknik direktör, “Hollanda’da şampiyonluklar kazandı ancak artık işi daha zor… Fakat onun hem Fenerbahçe hem de kulübün yeni başkanı adına iyi bir şans olduğunu düşünüyorum. Yeni kurulucak bir takım adına Cocu kesinlikle doğru tercih” ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal