Altınordulu Erce Kardeşler Belçika Yolunda!

Spor Toto 1. Lig takımlarından Altınordu'nun 24 yaşındaki eldiveni Erce Kardeşler, Belçika takımlarından Standard Liege'e transfer olmaya hazırlanıyor.

08.06.2018-15:41 - (Son Güncelleme: 08.06.2018-15:36) Altınordulu Erce Kardeşler Belçika Yolunda!

Altınordu bir oyuncusunu daha Avrupa futboluna kazandırıyor…  İzmir temsilcisinin başarılı kalecisi Erce Kardeşler Belçika’nın Standard Liege takımıyla anlaşmaya çok yakın…

Belçikalı yetkililerin uzun zamandır takip ettiği 24 yaşındaki kalecinin mayıs ayında Belçika’ya giderek takımın tesislerini dolaştığı ve 3 gün boyunca kaldığı Liege şehrini çok beğendiği belirtildi.

Geçtiğimiz sezon da Erce’yi transfer etmek isteyen ve Altınordu’ya 300 bin euroluk teklifte bulunarak nabız yoklayan Belçikalı yöneticiler, başarılı eldivenin bonservisi için bu defa 1.5 milyon euro ödemeyi ve bir sonraki transferinden Altınordu’ya %30 pay vermeyi onayladı.  Söz konusu transferin önümüzdeki hafta resmiyet kazanacağı tahmin ediliyor.

İzmir ekibinde ortaya koyduğu performansla adı Türkiye’nin büyük takımlarıyla anılan Erce Kardeşler, yurtdışında forma giymesi durumunda Freiburg forması giyen Çağlar Söyüncü’nün ardından Altınordu’dan direkt olarak yabancı bir takıma transfer olan ikinci oyuncu olacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal