Alman Basını Türkiye’yi Manşetlerinden Düşüremiyor!

Almanya-Türkiye maçı Alman basının büyük yankı uyandırdı. Tüm dünyanın etkilendiği Kovid-19 pandemisinden sonra Alman Milli Takımı’nın performansına değinen Alman basını, ‘Yine Aynısı Yaşandı’ başlığını attı. Konuya ilişkin detaylara haberimizin içeriğinden ulaşabilirsiniz…

08.10.2020-15:29 - (Son Güncelleme: 08.10.2020-16:05) Alman Basını Türkiye’yi Manşetlerinden Düşüremiyor!

Almanya ile Türkiye Köln'de gerçekleştirilen özel maçta karşı karşıya geldi. Gol düellosu yaşanan müsabakada kazanan olmadı.

A Milli Takım'ın özellikle ikinci yarıda ortaya koyduğu performans tüm otoritelerden tam puan almasını sağladı.

Almanya, Köln'de düzenlenen müsabakanın ilk yarısında milli takımımızı baskı altına alarak bekledikleri golü 45-1'de Julian Draxler sayesinde buldu. İlk yarı Almanya’nın üstünlüğüyle 1-0 olarak sona erdi.

İkinci yarıya hızlı bir başlangıç yapan A Milli Takımımız oldu. Yapılan hücum pres sonrası kapılan topta Ozan Tufan harika bir vuruşla Bernd Leno'yu avladı ve skoru eşitleyerek 1-1 yaptı.

Bu dakikadan sonra Almanya tekrar milli takımımız üzerinde baskı kurmayı başardı ve dün ilk kez Almanya milli formasını giyen Florian Neuhaus, Almanya'yı yeniden öne geçirerek skoru 2-1 yaptı.

Pes etmeyen A Milliler, Almanya savunmasına karşı yaptıkları başka bir pres sonucu Efecan Karaca’yla topu kaptı. Efecan Leno ile karşı karşıya kalarak düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 2-2.

Almanya, 81. dakikada Luca Waldschmidt ile 3. kez öne geçse de karşılaşmada son sözü uzatma dakikalarında Kenan Karaman söyledi ve mücadele 3-3'lük beraberlikle sona erdi.

Almanya - Türkiye maçından sonra Alman basını karşılaşmaya geniş bir yer ayırdı. Kenan Karaman'ın son golünde yıkım yaşandığı söylenirken Almanya'nın salgından sonra düşüş yaşadığına dikkat çekildi. İşte o manşetler...

BILD: ALMANYA'DA BU YÜZDEN KİMSE TV AÇMIYOR

Almanya'nın yüksek tirajlı spor gazetelerinden biri olan Bild, internet sitesi üzerinden Alman futbolundaki düşüşü vurgulayarak, ‘Almanya'da kimse bu yüzden televizyonunu açmıyor. 2020'deki üçüncü maçta da aynı son. Alman Milli Takımı, korona sonrası ilk galibiyetini bekliyor’ ifadelerine yer verdi.

KICKER: KARAMAN UZATMADA ATTI, ALMANYA KAZANAMADI

Almanya'nın bir başka yüksek tirajlı spor gazetesi olan Kicker, internet sitesi üzerinden Bild'e benzer bir içerik paylaşarak, ‘Alman milli takımı hazırlık maçında Türkiye ile 3-3 berabere kaldı. İsviçre ve İspanya maçlarında olduğu gibi öne geçtikten sonra üstünlüğünü koruyamadı’ ifadelerine yer verdi.

DIE-WELT: ALMANYA SON DAKİKA GOLÜNE ENGEL OLAMADI

Die-Welt okuyucuları için servis ettiği haberde, ‘Alman milli takımı Türkiye'ye karşı beraberliğin ötesine geçemedi’ dedi.

DER TAGESSPIEGEL: LÖW'ÜN TAKIMI ARTIK KAZANAMIYOR

Der Tagesspiegel, Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Löw'ün artık milli maçlarda kazanmakta zorluk çektiklerini belirterek, ‘Sıra dışı maç sonunda beraberlikle sonuçlandı’ ifadelerine yer verdi.

STERN: YİNE ZAFER YOK

Stern gazetesi, Alman milli takımının üst üste üç maçında mağlubiyet yaşadığını vurgulayarak, ‘Yine zafer yok’ başlığını attı.

MORGENPOST: SON DAKİKA GOLÜ İLE GELEN BERABERLİK

Morgenpost, Alman milli takımının yine bir maçta mağlup olduklarını ve bu durumun normal olmadığını manşetine taşıdı. Türkiye maçı için, ‘İlk galibiyet kaçtı’ ifadesini kullandı.

BADISCHE ZEITUNG: SON DAKİKADA YARALANDIK

Badische Zeitung gazetesi, son dakikada yenilen golün yıkıcı bir etki yarattığını ve Alman milli takımını yaraladığını vurguladı.

(Skorer)

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal