Ryan Babel: İlerleyen Haftalarda İyi Sonuçlar Alacağız

Galatasaray takımında kariyerine devam eden Hollandalı futbolcu Ryan Babel, bu sezonun sonunda mutlu sona ulaşacaklarına inandığını söyledi.

08.10.2020-15:28 - (Son Güncelleme: 08.10.2020-15:23) Ryan Babel: İlerleyen Haftalarda İyi Sonuçlar Alacağız

Transfer döneminin başından sonuna kadar elden çıkarılmak istenen Ryan Babel, teklif gelmediği için Galatasaray’da devam ederken, sarı-kırmızılı yönetimin 'maaş indirimi' isteğini de reddetmişti.

Senelik aldığı maaş 2 buçuk milyon euro olan Galatasaraylı futbolcu, kariyerine devam ettiği sarı-kırmızılı takıma şampiyonluk için katkıda bulunmak istediğini belirtti.

Hollandalı futbolcu, Hollanda Milli Takımı’nda ilk 11’de Meksika’ya karşı yer alırken, sarı-kırmızılı takımdaki durumu için de açıklama yaptı.

TECRÜBELİ BİR TAKIMA SAHİBİZ

Yaptığı açıklamada ilerleyen süreç ile ilgili Babel, ‘Uyum içerisinde olan tecrübeli bir takıma sahibiz. İlerleyen haftalarda çok daha iyi sonuçlar alacağız; sadece taraftarımızın bize inanması ve takım etrafında kenetlenmesi gerekir. Galatasaray'da şampiyonluk olabilecek tüm enstrümanlar var ve sezon sonun geldiği zaman bu enstrümanların kullanılarak şampiyonluğun kutlanacağına inanıyorum’ ifadelerine yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal