Albert Riera: 'Fatih Terim'in Yardımcısı Olmak İçin İstanbula Gelmiştim'

Bir zamanlar Galatasaray'da top koşturan İspanyol eski oyuncu Albert Riera, Coronavirüsü kriziyle İstanbul'da karşılaştığını söyledi.

16.04.2020-14:06 - (Son Güncelleme: 16.04.2020-13:32) Albert Riera: 'Fatih Terim'in Yardımcısı Olmak İçin İstanbula Gelmiştim'
Rusya'nın başkenti Moskova'da hayatını sürdüren ve İspanya Futbol Federasyonu'nun Rusya'da faliyete soktuğu futbol okulunun başında olan Riera, Corona virüsü pandemisi krizinde yaşadıklarından şöyle bahsetti: "Bütün bu krize ve olağanüstü önlemlere İstanbul'da yakalandı. Fatih Terim'in yardımcısı olmak için Galatasaray ile görüşmeye İstanbul'a gitmiştim. Bu sırada virüs krizi patladı ve görüşmeler yarıda kaldı. Yaz aylarında neler olacağını göreceğiz. Şu anda futbol ikinci planda."

"POLİS TESİSLERİ MÜHÜRLEDİ"

Rusya'daki salgın hali içinde konuşan Riera; "Devlet gereken tedbirleri almış durumda. İyi bir süreç yönetimi olduğunu düşünüyorum. Rusya'da futbol hakkında kimse konuşmuyor şu anda. Kulüplerin tesisleri polis tarafından mühürlenmiş durumda. Kimse tesislere giremiyor." ifadelerini kullandı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal