Ajdin Hasic Kimdir? Ajdin Hasic Nereli, Yaş, Boy? Hasic Beşiktaş

Ajdin Hasic Beşiktaş transferi ile dikkat çekmişti. Hasic Beşiktaş'ın Antalya kampına götürülmüyor. İşte Ajdin Hasic kimdir? Ajdin Hasic nereli? Ajdin Hasic yaş? sorularının cevapları...

02.01.2020-17:37 - (Son Güncelleme: 02.01.2020-17:10) Ajdin Hasic Kimdir? Ajdin Hasic Nereli, Yaş, Boy? Hasic Beşiktaş

Beşiktaş, geçen sene 17 yaşındaki Ajdin Hasic'le anlaşma yapmıştı.

Dinamo Zagreb'in mukavelesini geciktirdiği genç futbolcu için devreye giren Beşiktaş transferi hızlı bir şekilde bitirerek ciddi bir transfer gerçekleştirmişti.

Beşiktaş takımı, Ajdin Hasic'i geçen sezon arasında transfer döneminde 18 yaşını doldurduğunda sözleşme imzalayacaktı.

Ajdin Hasic Beşiktaş

2016 senesinde Dinamo Zagreb'in altyapısına dahil olan Boşnak futbolcu, Hırvat takımında gösterdiği performansla ülkesinin alt yaş milli takımlarına alındı.

Bosna-Hersek'in U17, U18 ve U19 takımlarında ülkesi adına oynayan Ajdin Hasic, mukavelesinde yaşanan ilginç bir olaydan dolayı Beşiktaş ile anlaştı.

Ajdin Hasic Nereli

Ajdin Hasic, 7 Ekim 2001'de Bosna Hersek'in Tuzla kentinde doğdu. Bosna-Hersek'in U17, U18 ve U19 milli takımlarında oynadı. Şuan 18 yaşında olan Bosna Hersek asıllı Ajdin Hasic Beşiktaş ile gündeme geliyor.

Ajdin Hasic Yaş Ve Fiziksel Özelleri

Yaş: 18  Boy: 177 cm Kilo: 71 kg Ayak: Sol Ayak

18 Yaşında olan Ajdin Hasic her iki ayağınıda çok iyi kullanabilen oyuncunun, asıl olarak sol ayaktır. Sağ kanat ve forvet oynayabilme özelliğine sahip olan oyuncu sağ kanatta daha verimli oynuyorç. En son kadrosunda yer aldığı Dinamo Zagreb 2 takımında toplam 5 maçta oynamış ve 1 gol kaydetmiştir.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal