Mustafa Tokgöz: Mensah Büyük İhtimalle Takımda Kalacak

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, gerçekleştirilen röportajda transferle ilgili açıklamalarda bulundu.

02.01.2020-17:29 - (Son Güncelleme: 02.01.2020-17:26) Mustafa Tokgöz: Mensah Büyük İhtimalle Takımda Kalacak

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, transfer çalışmalarına yoğun bir çaba sarf ettiklerini, 6 ila 8 futbolcuyu transfer etmek istediklerini belirtti.

Tokgöz, kulüp tesislerinde yapılan basın toplantısında, teknik direktör Robert Prosinecki ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 1,5 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirtti.

Devre arası transfer çalışmalarına başladıklarını belirten ve 6 ila 8 futbolcu transfer etmek istediklerini söyleyen Tokgöz, ruhunu, kafasını, beynini takıma vermeyen futbolcuları da kadroda istemediklerini söyledi. Tokgöz, Prosinecki'nin talepleri doğrultusunda en doğru transferleri gerçekleştirmek için yoğun çaba harcadıklarını belirterek, "İsimleri mümkün olduğunca eledik. Hocamızla son kontrolleri yapıyoruz. Bir taraftan da bazı isimlerle görüşmeler başladı. Belli bir aşamaya gelindi. Kamp döneminde inşallah her gün bir futbolcu getireceğiz. Tüm transferlerimizi kampa yetiştirmeye çalışacağız." Açıklamalarında bulundu.

Bernard Mensah hakkında da konuşan Tokgöz, futbolcunun transferi için tekliflerin olduğu ancak bonservis konusunda şu ana kadar anlaşamadıklarını söyleyerek, "Mensah büyük ihtimalle takımda kalacak." Şeklinde konuştu.

 

 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal