Ahmet Ağaoğlu'ndan Şenol Güneş ve Ali Koç Haberlerine Tepki!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile bordo mavili ekibin teknik direktörlüğü konusunda görüştüğü ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’u da önümüzdeki hafta Trabzon’da konuk edecekleri derbiye davet ettiği yönündeki haberlere yanıt verdi.

17.11.2018-16:01 - (Son Güncelleme: 17.11.2018-15:59) Ahmet Ağaoğlu'ndan Şenol Güneş ve Ali Koç Haberlerine Tepki!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, teknik direktörlük konusunda Beşiktaş’ın deneyimli teknik adamı Şenol Güneş ile görüştüğü, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’u da Süper Lig’in 13. haftasında Trabzon’da karşılaşacakları derbiye davet ettiği şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Ağaoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe karşılaşmasına bir hafta, genel kurula iki hafta kala, her taraftan acımasızca saldırmaya başladılar. İlk olarak Şenol Güneş’le görüştüğüm, daha sonra Ali Koç’u Fenerbahçe maçına davet ettiğim haberleri... Yarın neler uydurulacağı belli değil ancak her iki haber de kesinlikle yalan." ifadelerine yer verdi.

Haberlerin bilerek yapıldığını iddia eden Ağaoğlu, "Bu haberleri yapanların amaçlarını tahmin etmek zor değil fakat şimdilik tek bir yanıt yeterli sanırım. Benim amacım, Trabzonspor’a hizmette bulunmak. Sizin amacınız ne acaba?" yorumunu yaptı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal