Adı Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'la Anılan Brahimi'nin Yeni Takımı Belli Oldu!

Adı Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'la anılan, Porto ile sözleşmesi sona eren Yacine Brahimi'nin yeni takımı belli oldu.

22.07.2019-09:34 - (Son Güncelleme: 22.07.2019-09:29) Adı Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'la Anılan Brahimi'nin Yeni Takımı Belli Oldu!

Transfer gündeminde adı Beşiktaş,Fenerbahçe ve Galatasaray ile adı anılan Brahimi'nin yeni takımı belli oldu. Porto ile sözleşmesi sona eren Brahimi tercihini yaptı. Türkiye liginde forma giymek istememesi üzerine gelen teklifleri teşekkür edip reddeden Cezayirli yıldız oyuncu kararını verdi.

Cezayirli yıldızın yeni durağı ise Katar oldu. 29 yaşındaki yıldız oyuncu Al Rayyan ile sözleşme imzalamak üzere. Brahimi'nin geçtiğimiz günlerde Katar'a gittiği ve havalimanında bizzat Al Rayyan'ın başkanı tarafından karşılandığı öğrenildi. 2014 yılında Porto'ya 6.5 milyon euro karşılığında transfer olan Brahimi'nin yeni durağı Katar oldu.

Porto ile 215 maça çıkan ve 54 gol 43 asistlik performans sergileyen Brahimi, geçtiğimiz sezon ise 49 resmi karşılaşmada forma giydi ve 13 gol attı 9 da asist yaptı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal